15165

Κρέπα Αγκύρας: Ένα μαγαζάκι με υγιεινές κρέπες, καλύτερες και από τις κανονικές!

29/01/2018
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Η κρέπα έχει καθιερωθεί σαν μια λιχουδιά που, για να την απολαύσεις, θα πρέπει να συμβιβαστείς με την ιδέα ότι υποκύπτεις σε έναν όχι και τόσο υγιεινό πειρασμό. Εκτός κι αν την κρέπα σου την απολαμβάνεις στη Λεμεσό, όπου το μεράκι και η φαντασία έχουν φτιάξει μια ειδική συνταγή, για όσους προσέχουν τι τρώνε.

Ένα χαριτωμένο μαγαζάκι, σε έναν από τους πιο χαρακτηριστικούς δρόμους του κέντρου της Λεμεσού, βρήκε το ιδανικό μίγμα για να φτιάχνει κρέπες νηστίσιμες, χωρίς λακτόζη και χωρίς γλουτένη, που δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν από την κλασική συνταγή. Η υγιεινή αυτή κρέπα, πέρα από πιο ανάλαφρη, είναι και ιδιαίτερα γευστική, αλλά και απίστευτα τραγανή.

Στην κρέπα έχεις την επιλογή να βάλεις νηστίσιμο τυρί, που λιώνει σε κρεμώδη μορφή, μαζί με μια μεγάλη ποικιλία από υλικά που δημιουργούν απίθανους γευστικούς συνδυασμούς. Αντίστοιχα, νηστίσιμες και υγιεινές επιλογές υπάρχουν και για όσους θα προτιμήσουν να δοκιμάσουν την γλυκιά εκδοχή της. Το μόνο που έχει να κάνει κανείς είναι μια βόλτα μέχρι την οδό Αγκύρας, πίσω από το Μεσαιωνικό Κάστρο της Λεμεσού, για να ρωτήσει τα παιδιά στην Creperie Αγκύρας να του προτείνουν την επιλογή που θα ταιριάξει στα γούστα του.