5929

Τα κοκκαλάκια: Ένα αγαπημένο στέκι της Λεμεσού, που επέστρεψε δυναμικά, 25 χρόνια μετά!

13/10/2021
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Η ιστορία ξεκίνησε το 1996, όταν το κέντρο της Λεμεσού ήταν πολύ διαφορετικό και «Τα κοκκαλάκια» ήταν ένα στέκι που ξεχώρισε για τις ιδιαίτερες γεύσεις, με έμπνευση από την νοτιοαφρικάνικη κουζίνα.

Πολλά χρόνια μετά, το μαγαζάκι αυτό συστήνεται ξανά στο κοινό, μέσα από ένα μοντέρνο street grill στέκι στον πεζόδρομο της Αγίου Ανδρέου, δίπλα στο πολυσύχναστο στενό Ζικ – Ζακ. «Τα κοκκαλάκια» κράτησαν ακέραιες τις συνταγές που έφερε η οικογένεια από τη Νότιο Αφρική, παρουσιάζοντας ένα στέκι που δένει ιδανικά με τα μαγαζάκια και τις συνήθειες τις περιοχής, συμπληρώνοντας την όμορφη αυτή γειτονιά.

swipe gallery

Στο μενού του βρίσκεις σιγοψημένα, λαχταριστά ribs και φτερούγες κοτόπουλου, βουτηγμένα σε σπιτική σάλτσα και τελειωμένα στη σχάρα, απολαυστικά corn ribs και πατάτες με τυριά. Οι σαλάτες του, δροσερές και χορταστικές, με όσπρια, λαχανικά και φρούτα, είναι ιδανικές εναλλακτικές για όσους δεν προτιμούν το κρέας.

Τηλέφωνο: 7777 7427