A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
evel limassol
Επίσημοι Συνεργάτες

OPENING: Ο Γίγαντας της Λεμεσού ήρθε για να σε μάθει να τρως το γύρο «σκεπαστό»!

Ένα ελληνικό γυράδικο έχει αναστατώσει εδώ και μερικές εβδομάδες την πόλη με τις μυρωδιές του. Ο Γύρος Γίγαντας, στην οδό Αποστόλου Βαρνάβα, σου φτιάχνει το γνωστό, λαχταριστό ελληνικό γύρο, κοτόπουλο, χοιρινό και βοδινό, αλλά σου προτείνει μια ιδιαίτερη τσαχπινιά στο σερβίρισμα.

Αφήνοντας στην άκρη το γνωστό «πακέτο» του γύρου που τυλίγεται μέσα στην πίτα, ο Γίγαντας σου προτείνει μια άκρως χορταστική μερίδα με 2 πίτες, πάνω και κάτω, και το γύρο στη μέση. Με τη μέθοδο αυτή, ο κλασικός γύρος εκμοντερνίζεται και υιοθετεί τη μορφή του δημοφιλούς club sandwich. Μπορείς να επιλέξεις γύρο κοτόπουλο ή χοιρινό και τα υλικά που προτιμάς εσύ ο ίδιος.

Στο μενού του Γίγαντα βρίσκεις φυσικά και νόστιμο σουβλάκι, χοιρινό και κοτόπουλο, αλλά και ζουμερή μπριζόλα. Το μαγαζί, αν και μικρό, διαθέτει μερικά τραπεζάκια για γρήγορο φαγητό στο πόδι, αλλά καλύπτει και όλους τους υπόλοιπους με υπηρεσία παράδοσης. Το κατάστημα θα το βρεις κοντά στη Λεωφόρο Μακαρίου, μόλις λίγα λεπτά από τον πυροσβεστικό σταθμό Αγίου Ιωάννη, και στο τηλέφωνο 25 003 910.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;