A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

OPENING: Μια εντυπωσιακή, νέα πρόταση για τις νύχτες της Λεμεσού!

Η νυχτερινή ζωή της Λεμεσού εμπλουτίστηκε εδώ και λίγες ημέρες με μια νέα, ενδιαφέρουσα πρόταση. Ένας καλοφτιαγμένος χώρος, με μοντέρνα διακόσμηση, αποτελεί μια νέα επιλογή για βραδιές με δυνατή μουσική, από αργά το βράδυ μέχρι τι πρώτες πρωινές ώρες.

Το Status Lounge Club έχει επενδύσει σε μια εντυπωσιακή του εικόνα, αλλά και σε υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση για τους επισκέπτες του, προκειμένου να κερδίσει τις εντυπώσεις. Το ευρύχωρο εσωτερικό του club διαθέτει 8 διαφορετικά island bars, προκειμένου να μπορεί να εξυπηρετεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όσους θέλουν να απολαύσουν το ποτό τους, αλλά να έχουν και τη δυνατότητα να κινηθούν και να χορέψουν, όταν οι ρυθμοί αρχίζουν να ανεβαίνουν.

Στόχος του νέου αυτού χώρου είναι να επαναφέρει στα πράγματα της πόλης ένα club που να προσφέρει όλη τη γκάμα της μουσικής με την οποία αγαπούν να διασκεδάζουν όσοι βγαίνουν τη νύχτα στη Λεμεσό. Έτσι, από αργά το βράδυ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, οι θαμώνες του Status Lounge Club θα μπορούν να απολαμβάνουν όλων των ειδών, αγαπημένα χορευτικά κομμάτια, τόσο παλιότερα, όσο και τις τελευταίες επιτυχίες. 

Διεύθυνση: Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ 76
Τηλέφωνο : 99 853 040Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;