A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGS







Υπό την αιγίδα:
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

OPENING: Μια λαμπερή boutique άνοιξε τις πόρτες της δίπλα στη θάλασσα της Λεμεσού!

Ένας ξεχωριστός χώρος με μοναδικό σχεδιασμό φιλοξενεί κατ’ αποκλειστικότητα μεγάλα ονόματα από το μαγικό κόσμο του κοσμήματος και της υψηλής ωρολογοποιίας. Ένα κομψό και άνετο σαλόνι, με θέα τη θάλασσα, λουσμένο στο φως και τη λάμψη, είναι ο χώρος της νέας boutique Christian Xenon Jewellery & Watches.

Το κοσμηματοπωλείο, που από το 1996 προσφέρει τα ξεχωριστής ποιότητας και αισθητικής κοσμήματα και ρολόγια στο κέντρο της πόλης στην οδό Γλάδστωνος 107, εδώ και μερικές εβδομάδες λειτουργεί τη νέα της boutique στην παραλία της Λεμεσού, συνεχίζοντας να προσφέρει τη μαγεία της δίπλα στη θάλασσα. Η νέα boutique βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το ξενοδοχείο Four Seasons, απολαμβάνοντας απίθανη θέα στο γαλάζιο, κάνοντας τα ψώνια μια ασύγκριτη και απολαυστική εμπειρία για τους επισκέπτες της. Όταν, μάλιστα, στην εμπειρία αυτή προστίθεται και ένα ποτήρι δροσερής σαμπάνιας, τότε η απόλαυση φτάνει σε άλλο επίπεδο.

Η Christian Xenon Jewellery and Watches είναι αποκλειστικός εισαγωγέας των εντυπωσιακών υψηλής ωρολογοποιίας ρολογιών και κοσμημάτων όπως,  Franck Muller Geneve, Cvstos “The Time Keeper”, Backes and Strauss, Faberge, Buben & Zorweg, Van Der Bauwede Geneve, Stefan Hafner, Leo Pizzo, Very Gavello, Alessio Boschi, Schoeffel Pearls, Nouvelle Bague και Sicis Jewels. Έτσι, μερικές από τις διασημότερες μάρκες πολυτελών κοσμημάτων και ρολογιών βρίσκουν μια ιδιαίτερη γωνιά στο «διαμάντι της Μεσογείου», ενώνοντας τη λάμψη τους με αυτή της θάλασσας παραδίπλα.

Διεύθυνση: Λεωφόρος Αμαθούντας 59, Άγιος Τύχωνας, 4532, Λεμεσός
Τηλέφωνο: 25 745 542
Email: [email protected]

swipe gallery



Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;