2908

Η Λεμεσός βρέθηκε στους 5 κορυφαίους προορισμούς για σκάφη διεθνώς!

11/05/2019
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Η Λεμεσός εξελίσσεται ολοένα ως ένας κορυφαίος προορισμός για όσους ταξιδεύουν μέσω θαλάσσης. Αυτό επιβεβαιώνει και η πιο πρόσφατη διεθνής διάκριση που απονεμήθηκε στη Μαρίνα Λεμεσού, η οποία την κατατάσσει ανάμεσα στις 5 καλύτερες μαρίνες παγκόσμια.

Το βραβείο «5 Gold Anchor Platinum», που ανακοινώθηκε κατά την τελετή έναρξης του Limassol Boat Show 2019, αποτελεί την υψηλότερη διάκριση για μαρίνες σε όλο τον κόσμο, βάσει 89 διαφορετικών κριτηρίων, που αποτελούν δείκτες αριστείας στην παροχή υπηρεσιών. Ο παγκόσμιος αυτός θεσμός, που τελεί υπό την κοινή διαχείριση του οργανισμού The Yacht Harbour Association του Η.Β. και της ένωσης Marina Industries Association (MIA) της Αυστραλίας, έχει στόχο την αναβάθμιση των ποιοτικών προτύπων των μαρίνων παγκόσμια.

Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις εγκαταστάσεις, τις υποδομές και τις υπηρεσίες που προσφέρει κάθε μαρίνα, ο θεσμός αυτός βοηθάει τους πελάτες στη διαδικασία αξιολόγησης και επιλογής της μαρίνας που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες τους, συμβάλλοντας παράλληλα στη συνεχή επιχειρηματική βελτίωση.

swipe gallery

Το βραβείο αποδεικνύει τις απαράμιλλες υπηρεσίες υποδοχής στη Μαρίνα Λεμεσού για τη διατήρηση υψηλών ποιοτικών προτύπων των εγκαταστάσεων και υπηρεσιών. Καθώς η Μαρίνα Λεμεσού αποτελεί τον κατ’ εξοχήν εκπρόσωπο της κυπριακής βιομηχανίας σκαφών αναψυχής στο εξωτερικό, ενισχύει με τη βράβευση αυτή την εικόνα του νησιού ανά το παγκόσμιο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μαρίνα Λεμεσού έχει λάβει προηγουμένως σημαντικά βραβεία και διακρίσεις, όπως τα βραβεία «5 Gold Anchor» και «Blue Flag», που αντικατοπτρίζουν τη δέσμευσή της ως προς την προστασία του περιβάλλοντος και τις βέλτιστες πρακτικές.