A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

OPENING: Θεματικό πάρκο με πόνυ στη Λεμεσό, έτοιμο να υποδεχθεί παιδιά και γονείς!

Ο καινούργιος χώρος διασκέδασης για τα παιδιά, Pony Park, με μικρά πόνυ και διάφορα παιχνίδια, επιφυλάσσει στους επισκέπτες άφθονη διασκέδαση και όμορφες οικογενειακές στιγμές. Το πάρκο ανοίγει επίσημα τις πόρτες του τον Σεπτέμβρη και αναμένεται να ενθουσιάσει τόσο τα μικρά παιδιά, όσο και τους γονείς τους.

Με την επίσκεψη τους στο πάρκο, τα μικρά παιδιά, θα μπορούν να ζήσουν μια ξεχωριστή και συνάμα διασκεδαστική εμπειρία. Παράλληλα, παιδιά που αντιμετωπίζουν ειδικές δυσκολίες ενθαρρύνονται να έρχονται σε επαφή με τα πόνυ, αφού τέτοια επαφή ενδείκνυται ως εξαιρετικά ευεργετική. Τα παιδιά, έχοντας την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα συμπαθή Shetland πόνυ, θα μπορούν να κάνουν βόλτες μαζί τους στις εγκαταστάσεις του χώρου, ενώ αν το επιθυμούν, θα μπορούν μετά από ραντεβού να παρακολουθήσουν προσωπικά μαθήματα ιππασίας πόνυ.

Το πάρκο διαθέτει μεγάλους εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους, ράντσο, χώρους παιχνιδιών και καφετέρια, ενώ προσφέρεται και για εκδηλώσεις ή πάρτι γενεθλίων. Πέρα από την ενασχόληση με τα πόνυ, τα παιδιά μπορούν να διασκεδάσουν με διάφορα παιχνίδια του πάρκου, όπως τραμπολίνο, φουσκωτά και τσουλήθρα. Όσοι συνοδεύουν τα παιδιά θα μπορούν να φιλοξενηθούν στην καφετέρια, για να απολαύσουν φαγητό και ποτό, ή και τους αγαπημένους τους αθλητικούς αγώνες σε τηλεοπτική μετάδοση.

Το πάρκο θα προσφέρει τις υπηρεσίες του από Τετάρτη μέχρι Κυριακή. Τις καθημερινές θα είναι ανοιχτό από τις 3 μ.μ. μέχρι τις 8 μ.μ., ενώ τα Σαββατοκύριακα από τις 10 π.μ. μέχρι τις 8 μ.μ. Η τιμή εισόδου για τα παιδιά είναι €5, ενώ για τους ενήλικες η είσοδος είναι δωρεάν.

Δες περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διεύθυνση: Κώστα Κοράλλη 3, Τσιφλικούδια
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 7000 7000

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;