A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
evel limassol
Επίσημοι Συνεργάτες

OPENING: Εντυπωσιακή αρχή έκανε το νέο beach bar της Λεμεσού για το 2018!

Ήρθε για να εμπλουτίσει το καλοκαιρινό σκηνικό στη Λεμεσό με χρώματα, γεύσεις και μουσικές και κατάφερε να κάνει μια εντυπωσιακή είσοδο στη ζωή της πόλης, ήδη από το πρώτο πάρτι της σεζόν. Το “Wanax” Mediterranean Tapas Bar, μόλις λίγες μέρες μετά την έναρξη της λειτουργίας του, αναδεικνύεται σε έναν ιδανικό προορισμό για μέρες και νύχτες χαλάρωσης και διασκέδασης.

Το νέο beach bar στην περιοχή του Αγίου Τύχωνα προκάλεσε ενθουσιασμό στον κόσμο από την πρώτη στιγμή, κάνοντας μια ευοίωνη και πολλά υποσχόμενη αρχή. Με το επίσημο πάρτι εγκαινίων, που φιλοξένησε περίπου 120 καλεσμένους την 1η Ιουνίου 2018, έδωσε το στίγμα του. Κομψό και γουστόζικο, με άνετα καθίσματα και ειδυλλιακό περιβάλλον, δίπλα στη θάλασσα της Λεμεσού, το Wanax προσφέρει ένα ενδιαφέρον μενού με tapas και γευστικά cocktails, με τη συνοδεία ταιριαστής, ατμοσφαιρικής μουσικής.

Ξεκινώντας τη λειτουργία του από τις 9 το πρωί, για όσους αναζητούν τη δροσιά της θάλασσας και του πράσινου, στην ακτή μπροστά από το ξενοδοχείο Poseidonia, το beach bar μεταμορφώνεται από τις 7 μ.μ. και μέχρι μετά τα μεσάνυχτα, σε ένα lounge χώρο, με ιδιαίτερο φωτισμό και ethnic αναφορές, κατάλληλο για ποτό και φαγητό. Οι εικόνες από το πρώτο πάρτι, κατά τη βραδιά των εγκαινίων, χωρίς αμφιβολία ανοίγουν την όρεξη για όμορφα καλοκαιρινά βράδια δίπλα στη θάλασσα.

Τηλέφωνο: 25 321 000

Δες περισσότερες εικόνες από το νέο, κομψό beach bar της πόλης εδώ.Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.