Στη Λεμεσό πρώτα σου μαθαίνουν να πιλοτάρεις drone κι ύστερα μπορεί να στο χαρίσουν κιόλας!

27/03/2017
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Το πρώτο επίσημο κατάστημα DJI Drones της Κύπρου ανοίγει στη Λεμεσό την 1η Απριλίου με ένα μεγάλο, διαδραστικό πάρτι που θα περιλαμβάνει από μουσική και κληρώσεις δώρων, μέχρι live δοκιμή πτήσης και κινηματογράφισης με drone. Με εγκεκριμένους εκπαιδευτές δίπλα σου, μπορείς να στείλεις κι εσύ το drone σου με ασφάλεια στον ουρανό.

Όσοι παρευρεθούν στα εγκαίνια, πέρα από την ευκαιρία της πτήσης σε φυσικό, ανοιχτό χώρο, θα μπορούν να λάβουν μέρος στην κλήρωση 11 δώρων συνολικής αξίας €8300. Μεταξύ των δώρων περιλαμβάνεται και το drone Phantom 4 Pro, αξίας €1700, το Mavic, αξίας €1200, 3 Phantom 3 standard, αξίας €600 το καθένα, όπως επίσης και 2 σειρές μαθημάτων για απόκτηση άδειας χειριστή drone, αξίας €1300 η καθεμία και 4 σειρές μαθημάτων για διπλώματα πιστοποίησης χειρισμού drone, αξίας €250 το καθένα.

Στο χώρο του καταστήματος έχει πλέον επίσημα την έδρα της και η Cyprus Drone Academy από την S & M Photoshine Ltd, προσφέροντας μαθήματα εδάφους και πτήσης από έμπειρους πιλότους και 3 εγκεκριμένους και προσοντούχους εκπαιδευτές. Κατά την ημέρα των εγκαινίων θα ισχύει έκπτωση 5% σε όλες τις αγορές προϊόντων DJI Drones.

Το κατάστημα βρίσκεται στην οδό Μίλτωνος 93 και τα εγκαίνια θα τελέσει ο Δήμαρχος Λεμεσού, Νίκος Νικολαΐδης.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 99 661 662
email: [email protected]

swipe gallery


17940