A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
evel limassol
Επίσημοι Συνεργάτες

OPENING: Νέος καλοκαιρινός προορισμός στην υπέροχη αμμουδιά του Lady΄s Mile!

Τα ατελείωτα χιλιόμετρα της αμμουδιάς του Lady’s Mile φιλοξενούν από φέτος το καλοκαίρι ένα νέο προορισμό χαλάρωσης, παιχνιδιού, διασκέδασης και φαγητού. Δίπλα στο αστραφτερό γαλάζιο, το νέο πετρόχτιστο beach bar υπενθυμίζει το ελληνικό όνομα της παραλίας της Απλώστρας.

Με διακόσμηση που παραπέμπει στα χαρακτηριστικά της περιοχής, αξιοποιώντας πλεκτά καλάθια και κατασκευές από ψάθα στα φωτιστικά, όπως επίσης και στοιχεία με ξύλο, το Aplostra Restaurant Beach Bar δημιουργεί ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Οι εγκαταστάσεις του επεκτείνονται και στην παραλία, όπου σε υποδέχονται ψάθινες ομπρέλες και κρεβατάκια, αλλά και άκρως αναπαυτικές, φουσκωτές ξαπλώστρες με σκίαστρο, κατάλληλες και για την αμμουδιά και για τη θάλασσα.

Το νέο αυτό beach bar, στην όμορφη παραλία της Απλώστρας, ή Lady’s Mile, όπως οι περισσότεροι την έχουν μάθει, είναι ο χώρος για φαγητό και ποτό μετά τις βουτιές, ή απλώς με θέα τη θάλασσα και συνοδεία από lounge μουσική. Ο χώρος θα παραμένει ανοιχτός μέχρι αργά τη νύχτα, για όσους θέλουν να απολαύσουν τα καλοκαιρινά τους βράδια στην ξεχωριστή του ατμόσφαιρα.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 77 776 999

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.