1637

Οι μαύροι κύκνοι ήρθαν, έμειναν και εξελίσσονται σε... μασκότ της Λεμεσού!

12/04/2018
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Έχει περάσει 1 μήνας από τότε που η Λεμεσός ξύπνησε με το ασυνήθιστο θέαμα των 2 μαύρων κύκνων στην παραλία της. Αν και από τότε δεν έχει διευκρινιστεί πώς ακριβώς και από που προήλθαν, οι 2 «παρείσακτοι» επισκέπτες έχουν εξελιχθεί σε… μασκότ της πόλης.

Με κάθε ευκαιρία, όσοι βρεθούν στην παραλία, θα επιδιώξουν να βγάλουν μια φωτογραφία με τους 2 ασυνήθιστους κύκνους. Το πιο παράξενο, όμως, είναι ότι τα πουλιά αυτά φαίνονται ιδιαίτερα εξοικειωμένα με τους ανθρώπους και μοιάζουν σχεδόν σαν να ποζάρουν και στο φακό κάθε φορά, κάτι που ενισχύει τις εικασίες ότι πρόκειται για είδη που έφυγαν από κάποια ιδιωτική συλλογή.

Συχνάζοντας πότε στην Ακτή Ολυμπίων και πότε στην παραλία του Lady’s Mile και στην Αλυκή, οι 2 κύκνοι δε φαίνεται να έχουν καμία πρόθεση να εγκαταλείψουν τη Λεμεσό. Το ευχάριστο είναι ότι όσοι τους συναντούν, μόνο με θαυμασμό τους πλησιάζουν και οι αρμόδιες αρχές επισημαίνουν ότι θα πρέπει όσοι έχουν σκυλιά να τα κρατούν μακριά τους, για να μην επιτεθούν στους κύκνους. Μήπως, τελικά, η Λεμεσός απέκτησε μια νέα ατραξιόν;

 

A post shared by Ksenia Astakhova (@heyfistashka) on

 

A post shared by Elle Obrynba (@elleobrynba) on

 

A post shared by andri kolokotroni (@andri_m_k) on

 

A post shared by Christos Christoforou (@aquakite_) on

 

A post shared by Athina ???? (@athina29) on

 

A post shared by worldiscovery (@dreamanddiscovery) on

 

A post shared by λέμεSoS (@lemesos_me) on

 

A post shared by World Of Cyprus (@worldofcyprus_) on