A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGS


Υπό την αιγίδα:
evel limassol
Επίσημοι Συνεργάτες (Πρεσβευτές Λεμεσού)

Nicolaides Plastic Surgery

Λεωφόρος Μακαρίου 140, 2ος όροφος
25820202Nicolaides Plastic Surgery

Λεωφόρος Μακαρίου 140, 2ος όροφος
25820202Παρουσίαση από All About Limassol

Ο πλαστικός χειρουργός Δρ. Σοφοκλής Νικολαϊδης επιδιώκει την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών εφαρμόζοντας τις πιο σύγχρονες θεραπευτικές μεθόδους και χρησιμοποιώντας αξιόπιστα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας στην αισθητική, αναδόμηση και πλαστική χειρουργική. Μέσα από τη στενή προσωπική επαφή που διατηρεί με τους ασθενείς του και με τη βοήθεια του εξειδικευμένου και φιλικού προσωπικού της κλινικής, έχει επιτύχει τον πρωταρχικό του στόχο, την ανάκτηση δηλαδή της χαμένης αυτοπεποίθησης των ασθενών του και την ενίσχυση του αυτοσεβασμού τους.


Gallery (*** Το υλικό εδώ γίνεται upload από την εταιρεία και όχι από το All About Limassol)

Videos (*** Το υλικό εδώ γίνεται upload από την εταιρεία και όχι από το All About Limassol)

Blog (*** Το υλικό εδώ γίνεται upload από την εταιρεία και όχι από το All About Limassol)

Facebook Page

Botulinum Toxin - Plastic Surgery Cyprus Botulinum toxin type A, better known as BOTOX®, is a product used in aesthetic surgery to correct annoying expression lines in the face. The correction occurs because botulinum toxin temporarily paralyzes the muscles responsible for these lines. This allows the ...
Συνέντευξη του Δρ. Nicolaides στην εκπομπή Top Story - Capital Tv με θέμα την αντιμετώπιση της γήρανσης του δέρματος.
Photos from Nicolaides Plastic Surgery's post Πρώτη μέρα στο συνέδριο της Johnson & Johnson κατασκευάστριας εταιρείας των σιλικονούχων εμφυτευμάτων μαστού MENTOR, στο Αμβούργο με τίτλο Breast Care Surgical Excellence Symposium. Με εκλεκτούς συναδέλφους από όλο τον κόσμο
Nicolaides Plastic Surgery is with Sophocles Nicolaides.
Η άποψη του Δρος Νικολαίδη για τα νήματα προσώπου, όπως αυτή επεξηγήθηκε στην εκδήλωση του Dionysiou Medi Spa στην οποία ήταν ο κύριος ομιλητής!
Το Dionysiou Medi Spa και ο Δρ. Sophocles Nicolaides σας προσκαλούν την Κυριακή 19/05/19 και ώρα 16:00 στο ξενοδοχείο Crowne Plaza στη Λεμεσό σε εκδήλωση με θέμα τη σχέση της Ιατρικής Αισθητικής με την ομορφιά!

Είσοδος ελεύθερη.

Λόγω περιορισμένου αριθμού ...
124334791022854

Contact Details

Διεύθυνση

• Λεωφόρος Μακαρίου 140, 2ος όροφος


Στοιχεία Επικοινωνίας


Social Media5789 - 774