839

Γερόλεμο Bistro Wine Bar (Όμοδος)

26/10/2022
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Στο Όμοδος, ένα από τα πιο γραφικά κρασοχώρια της Λεμεσού, βρίσκει κανείς ένα ατμοσφαιρικό bistro wine bar που αν και έχει πρόσφατα ανοίξει τις πόρτες του, έχει ήδη αποκτήσει φανατικό κοινό.

Το γνωστό οινοποιείο Κτήμα Γερόλεμο, αποφάσισε να δημιουργήσει έναν φιλόξενο χώρο στον δεύτερο όροφό του, διακοσμημένο με σύγχρονα και παραδοσιακά στοιχεία.

Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν κυπριακό brunch με ντόπια προϊόντα, βιολογικά αυγά και λαχανικά που μπορούν να συνοδέψουν με γευστικά ροφήματα, όπως αρωματικούς καφέδες, ζεστό κρασί με μέλι και μπαχαρικά, αλλά και χρυσό ζιβανόμελο με κανέλλα και μέλι.

Η μοναδική θέα στη βεράντα, η χαλαρή jazz μουσική και οι μυρωδιές της φύσης, το καθιστούν μία ιδανική αφορμή για εξόρμηση στην ύπαιθρο.

Διεύθυνση: Όμοδος 4760, Λεμεσός
Τηλέφωνο: 99 696031