A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGS


Υπό την αιγίδα:
evel limassol
Επίσημοι Συνεργάτες (Πρεσβευτές Λεμεσού)

Pascal Education Cyprus

Λεωφ. Σπύρου Κυπριανού 104
22509400,Pascal Education Cyprus

Λεωφ. Σπύρου Κυπριανού 104
22509400,Παρουσίαση από All About Limassol

Τα Εκπαιδευτήρια Pascal είναι από τα μεγαλύτερα και παλαιότερα εκπαιδευτικά ιδρύματα στην Κύπρο. Αποτελούνται από 5 σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, από τα οποία τα 3 είναι αγγλόφωνα και τα 2 ελληνόφωνα. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα προσφέρει μαθήματα επιπέδου GCE A Level (2 από τα οποία έχουν αναγνωριστεί από τα IB World Schools), ενώ υπάρχει επίσης Αθλητικό Σχολείο, που συνδυάζει αθλητικό και ακαδημαϊκό πρόγραμμα, αλλά και πρόγραμμα μαθημάτων στην αγγλική γλώσσα για ξένους μαθητές. Επίσης, το Pascal English School στη Λευκωσία λειτουργεί και ως οικοτροφείο.


Gallery (*** Το υλικό εδώ γίνεται upload από την εταιρεία και όχι από το All About Limassol)

Videos (*** Το υλικό εδώ γίνεται upload από την εταιρεία και όχι από το All About Limassol)

Blog (*** Το υλικό εδώ γίνεται upload από την εταιρεία και όχι από το All About Limassol)

Facebook Page

Photos from Ελληνική Σχολή ΠΑΣΚΑΛ Λεμεσός's post Δεύτερη μέρα στη Γερμανία. Ξενάγηση στην πόλη και επίσκεψη στο Μουσείο της Mercedes.
Καλοκαιρινό Ταξίδι Β' Λυκείου στη Γερμανία. 1η Ημέρα στο κέντρο της πλατείας Stuttgart για καφέ και φαγητό.
Photos from Ελληνική Σχολή ΠΑΣΚΑΛ Λεμεσός's post Πραγματοποιήθηκε ψες η Τελετή Αποφοίτησης 2018-19 της Ελληνικής Σχολής ΠΑΣΚΑΛ Λεμεσού. Μια βραδιά γεμάτη συγκινήσεις και όμορφες στιγμές. Στο καλό αγαπημένοι μας Απόφοιτοι. Καλή συνέχεια σε όλους!
Ελληνική Σχολή ΠΑΣΚΑΛ Λεμεσός is with Niki Mavromoustakou and 8 others.
Photos from Ελληνική Σχολή ΠΑΣΚΑΛ Λεμεσός's post Συγχαρητήρια στο μαθητή Αλέξανδρο Πετρίδη που έχει κερδίσει το Αργυρό Μετάλλιο τους Παγκύπριους Αγώνες Taekwondo και έχει ενταχθεί στην Εθνική Ομάδα Κύπρου! Παράλληλα, ο Πετρίδης θα αγωνιστεί στους Παγκύπριους Αγώνες Taekwondo Εφήβων που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 29 Ιουνίου και ...
Photos from Ελληνική Σχολή ΠΑΣΚΑΛ Λεμεσός's post Ακόμα μια δημιουργική και επιτυχημένη χρονιά έφτασε και επίσημα στο τέλος της. Πραγματοποιήθηκε σήμερα η Τελετή Λήξης Μαθημάτων. Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές μας που είδαν σήμερα τους κόπους τους να ανταμείβονται, καθώς επίσης και στους διδάσκοντες τους για την ...
391608757637936

Contact Details

Διεύθυνση

• Λεωφ. Σπύρου Κυπριανού 104


Στοιχεία Επικοινωνίας


Social Media2943 - 8671