3130

Οινομαγειρείον Η Ωραία Κύπρος (Όμοδος)

16/09/2022
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Ανάμεσα στα γραφικά δρομάκια του Ομόδους, έχει ανοίξει τις πόρτες του ένα φιλόξενο οινομαγειρείο, θέλοντας να φέρει στο πιάτο σου ένα συνδυασμό από κυπριακές νοσταλγικές γεύσεις, με μοντέρνες πινελιές.

Το Οινομαγειρείον Η Ωραία Κύπρος, προσφέρει ένα άνετο περιβάλλον με παραδοσιακά και σύγχρονα στοιχεία, απ' όπου μπορείς επίσης να προμηθευτείς διάφορα τοπικά κρασιά, δελεαστικές μαρμελάδες, θυμαρίσιο μέλι και ελαιόλαδο.

Στο μενού θα βρεις σπιτικές νοστιμιές, όπως φρέσκιες σαλάτες με εποχιακά χόρτα, εντυπωσιακά platters με τυριά και αλλαντικά, ενώ από το τραπέζι δεν θα μπορούσε να λείπει το ομοδίτικο αρκατένο ψωμί.

Η άνετη βεράντα αποτελεί αγαπημένη επιλογή για να απολαύσει κανείς ένα αρωματικό καφεδάκι και κρασί από την εκλεκτή κάβα του, καθώς τα οικεία αρώματα της φύσης απογειώνουν την εμπειρία.

Διεύθυνση: Παναγίας Χαλκιδικής 19, Όμοδος
Τηλέφωνο: 25 422500