3422

ΤΡΑΚΑΣΟΛ: Οι πρώην αποθήκες που έγιναν χώρος εκδηλώσεων δίπλα στη θάλασσα!

08/10/2020
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Σε ένα κτίριο ξεχωριστής αρχιτεκτονικής κληρονομιάς και ιστορικού ενδιαφέροντος, το Πολιτιστικό Κέντρο ΤΡΑΚΑΣΟΛ στη Μαρίνα Λεμεσού έχει αναδειχθεί ως χώρος που μπορεί να φιλοξενήσει διαφορετικών ειδών εκδηλώσεις.

Αφενός η κεντρική του τοποθεσία και αφετέρου η εντυπωσιακή εικόνα, με τις ψηλές οροφές και την παραδοσιακή πέτρα στους τοίχους, το κτίριο των πρώην αποθηκών ΤΡΑΚΑΣΟΛ προσελκύει στη Λεμεσό δεκάδες εκδηλώσεις αναψυχής, πολιτισμού, εκθεσιακού ή συνεδριακού χαρακτήρα.

Με 2 αίθουσες σεμιναρίων, κυρίως αίθουσα 400 m², φουαγιέ 275 m², καφετέρια, αλλά και εξοπλισμό ήχου και φωτισμού, ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες κάθε διοργάνωσης, ο χώρος αυτός φιλοξενεί κάθε είδους εκδηλώσεις.

Από εκθέσεις και συνέδρια, μέχρι φεστιβάλ, πάρτι και δεξιώσεις, οι διοργανώσεις δανείζονται κάτι από τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του χώρου.

Σχετικα

Για πληροφορίες:
[email protected]
25 020020, 95 120258