A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
evel limassol
Επίσημοι Συνεργάτες

PHOTOS: Νέα εικόνα για το δημοφιλέστερο σημείο αναφοράς του Τροόδους!

Η Πλατεία Τροόδους, σημείο αναφοράς για όσους επισκέπτονται τα ορεινά καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, εμπλουτίζεται και η εικόνα της ανανεώνεται μέσα από έργα που αποσκοπούν στο να γίνει ακόμα πιο προσιτή για τους επισκέπτες  της.

Μια ειδικά διαμορφωμένη κατασκευή, με στοιχεία από ξύλο και πράσινο (που δένουν με το περιβάλλον της περιοχής), θα αποτελεί σημείο ενημέρωσης των επισκεπτών. Το έργο στόχο έχει την αύξηση των παρεχόμενων πληροφοριών προς τους επισκέπτες, σε ό,τι αφορά τις διαθέσιμες υπηρεσίες και τις δυνατότητες αναψυχής, τόσο εντός του Εθνικού Δασικού Πάρκου Τροόδους, όσο και στις γειτονικές κοινότητες.

Το σημείο ενημέρωσης θα περιλαμβάνει μία οθόνη αφής για παροχή πληροφοριών και 8 ενημερωτικές πινακίδες για τις φυσικές ομορφιές του Εθνικού Δασικού Πάρκου Τροόδους. Απώτερος σκοπός είναι η αύξηση της γνώσης των επισκεπτών ως προς τις φυσικές αξίες και τις οικοσυστημικές υπηρεσίες που παρέχει το Πάρκο, οι οποίες παράλληλα συνδυάζονται με όλες τις δυνατότητες αναψυχής, όπως για παράδειγμα μονοπάτια, εκδρομικοί και κατασκηνωτικοί χώροι, καταλύματα, εστιατόρια, μουσεία, εκκλησίες κλπ.

Το σημείο ενημέρωσης στην Πλατεία Τροόδους είναι το 1 από τα 2 σημεία που δημιουργούνται στο πλαίσιο του έργου iLife – Troodos, που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Κυπριακή Δημοκρατία.Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.