22330

Ξενοδοχείο Λειβαδιά (Κυπερούντα)

16/10/2018
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Πρόσφατα ανακαινισμένο και αναβαθμισμένο, το ξενοδοχείο Λιβαδειά προσφέρει σύγχρονες ανέσεις, μοντέρνα, λιτή διακόσμηση και ζεστή φιλοξενία, σε ένα χώρο που εδώ και δεκαετίες αποτελεί λύση για διαμονή στην ορεινή Λεμεσό. Τα πρώτα χρόνια της δημιουργίας του ως ξενώνας, αποτελούσε κυρίως επιλογή για τους συγγενείς των ασθενών που νοσηλεύονταν στο Σανατόριο (σήμερα νοσοκομείο), όμως τώρα αποτελεί μια εξαιρετική λύση για όσους αγαπούν το βουνό και τη φύση.

Με θέα στο καταπράσινο πευκοδάσος και τις καλλιέργειες της περιοχής, το ξενοδοχείο βρίσκεται σε απόσταση λίγων λεπτών από το κέντρο του χωριού, το Adventure Mountain Park και το μονοπάτι της Μαδαρής. Με απλά, ζεστά, γήινα υλικά, όπως η πέτρα και το ξύλο, η εικόνα του δένει αρμονικά με το ορεινό τοπίο.

swipe gallery

Στο ξενοδοχείο υπάρχει εξωτερική πισίνα, σάουνα και τζακούζι, γυμναστήριο, εστιατόριο, μπαρ και σαλόνι δίπλα στο τζάκι. Τα δωμάτια είναι κατάλληλα για 1, 2 ή 3 άτομα. Υπάρχουν επίσης 4 σουίτες, με δικό τους τζάκι η καθεμιά και σαλόνι, ενώ η executive suite διαθέτει και το δικό της τζακούζι.

Διεύθυνση: Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ 9, 4876, Κυπερούντα
Τηλέφωνα: 25 532929, 25 532828
Email: [email protected]
Website: Livadia Hotel