21573

Κάτω Χωριό (Κυπερούντα)

17/01/2023
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Το Κάτω Χωριό είναι μία παραδοσιακή γειτονιά της Κυπερούντας, που φιλοξενεί όσους θέλουν να γνωρίσουν όλες τις ομορφιές της.

Το συγκρότημα αυτό, αποτελείται από αναπαλαιωμένα παραδοσιακά σπίτια που διαθέτουν όμορφα μπαλκόνια ή μικρές αυλές, καθώς στο εσωτερικό τους είναι εξοπλισμένα με σύγχρονες ανέσεις με ρουστίκ αίσθηση.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακά είναι τα χειροποίητα έπιπλα, όπως το τραπέζι του σαλονιού και ο νιπτήρας, που έχουν κατασκευαστεί από βαρέλια του τοπικού οινοποιείου.

Κάθε κατάλυμα περιλαμβάνει τηλεόραση επίπεδης οθόνης και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με φούρνο, φούρνο μικροκυμάτων, φρυγανιέρα και βραστήρα, ενώ έχουν πρόσβαση σε Wi - Fi σε όλους τους χώρους.

Διεύθυνση: Κυπερούντα, 4876
Τηλέφωνο: 99 812166

Σχετικα