24107

«Αμπελικός» Αγροτουριστικό Ξενοδοχείο (Ποταμίτισσα)

13/10/2020
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Σε μια καταπράσινη πλαγιά στην περιοχή Πιτσιλιάς, βρίσκεται το αγροτουριστικό ξενοδοχείο Αμπελικός. Προσφέροντας όλες τις απαραίτητες ανέσεις, αλλά και τη ζεστασιά της κυπριακής φιλοξενίας, το κατάλυμα αυτό είναι ιδανικό για παρέες και οικογένειες.

Τα 15 δωμάτια του ξενοδοχείου, διακοσμημένα με παραδοσιακό τρόπο, διαθέτουν μπαλκόνια που αγναντεύουν τη θέα στις γύρω πλαγιές και στο χωριό Ποταμίτισσα, ενώ κάποια έχουν και τζάκι. Μπορούν να φιλοξενήσουν από 2 άτομα έως και ολόκληρες οικογένειες.

Στο ξενοδοχείο λειτουργεί παραδοσιακό εστιατόριο, με τα τραπέζια να βγαίνουν σε μία όμορφη αυλή κατά τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες. Στο χαμηλότερο επίπεδο υπάρχει και υπαίθρια πισίνα, με επίσης υπέροχη θέα, ενώ υπάρχει και επιλογή για δωμάτιο με σάουνα.

Το ξενοδοχείο προσφέρει πρόσβαση σε Wi Fi, υπηρεσίες πλυντηρίου και χώρο στάθμευσης.

Διεύθυνση: Ποταμίτισσα, 4879
Τηλέφωνο: 25 522211
Email: [email protected]
Ιστοσελίδα: www.ambelikos.com