4443

Ξενοδοχείο Ρόδον (Αγρός)

09/06/2021
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Το ξενοδοχείο Ρόδον, στο χωριό Αγρός και σε υψόμετρο 1.100 μέτρων, αποτέλεσε για χρόνια ορόσημο στην ύπαιθρο της Λεμεσού. Μετά την ανακαίνισή του το 2018, το ξενοδοχείο επαναλειτούργησε με νέα αίγλη και αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς για διακοπές στο βουνό.

Περικυκλωμένο από τη δασώδη βλάστηση της περιοχής, το ξενοδοχείο διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά για να χαλαρώσει κανείς μέσα σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον με σύγχρονες ανέσεις. Το ξενοδοχείο διαθέτει οικογενειακά δωμάτια, οικογενειακές σουίτες για ενήλικες, αλλά και σουίτες πολυτελείας.

Οι 2 πισίνες του ξενοδοχείου, ο παιδότοπος, το γυμναστήριο, το γήπεδο τένις και οι χώροι αναψυχής προσφέρουν ποικίλες εναλλακτικές στους επισκέπτες του. Το εστιατόριο, με υπέροχη θέα στο χωριό, ετοιμάζει πιάτα της κυπριακής και ελληνικής κουζίνας.

Τηλέφωνο: 25 521201
Email: [email protected]