4794

Το spa με την πιο ξεχωριστή θέα στην Κύπρο, βρίσκεται στο Τρόοδος!

27/11/2019
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Είναι μια τοποθεσία με μοναδικά πλεονεκτήματα: καθαρός αέρας, αρώματα του πευκοδάσους και μοναδική θέα στις βουνοπλαγιές του Τροόδους. Γι’ αυτό και το ξενοδοχείο που λειτουργεί στην Πλατεία Τροόδους αποτελεί εδώ και δεκαετίες αγαπημένο ορεινό προορισμό. Στις εγκαταστάσεις αυτού του ξενοδοχείου έχει δημιουργηθεί ένα spa για χαλάρωση με πανοραμική θέα.

Το Olympos Spa είναι ένας χώρος που επιτρέπει στους επισκέπτες του να αγναντεύουν το δάσος, ενώ απολαμβάνουν θεραπείες μασάζ, Jacuzzi και χαμάμ. Ο χώρος του spa έχει διαμορφωθεί έτσι, ώστε όλες οι αίθουσές του να διαθέτουν μεγάλα παράθυρα που βλέπουν προς τις κατάφυτες βουνοπλαγιές του Τροόδους. Κατ’ επέκταση, η εμπειρία της επίσκεψης στο spa είναι διπλά απολαυστική.

Τον χειμώνα, η αναμμένη ξυλόσομπα δημιουργεί μια ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα, ιδανική για να απολαύσει κανείς ένα ρόφημα, μαζί με την εικόνα από το παράθυρο. Όταν το δάσος είναι χιονισμένο, η εικόνα αυτή είναι ακόμα πιο ξεχωριστή. Οι υπηρεσίες του spa είναι διαθέσιμες για ενοίκους του ξενοδοχείου και μη.

Σχετικα

Τηλέφωνο: 25 420000