Dionysiou Medi Spa

Δημήτρη Λάγιου 4, 4150 Λεμεσός
25713328Dionysiou Medi Spa

Δημήτρη Λάγιου 4, 4150 Λεμεσός
25713328Παρουσίαση από All About Limassol

Το Dionysiou Medi Spa είναι ένα επιστημονικό κέντρο αισθητικής, αδυνατίσματος και spa. Κατά την είσοδό σας, θα βρεθείτε σε μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα, η οποία θα σας βοηθήσει να χαλαρώσουν το σώμα και το πνεύμα σας. Ο επαγγελματισμός της έμπειρης ομάδας του κέντρου, οι σύγχρονες θεραπείες και τα τελευταίου τύπου μηχανήματα αισθητικής αποφέρουν τα ευεργετικά και μακροχρόνια αποτελέσματα. Ο συνδυασμός της διακριτικότητας και του περιβάλλοντος απόλυτης ηρεμίας, ξεχωριστών αρωμάτων και ήχων αποτελεί την καλύτερη απόδραση από την καθημερινότητα.


Gallery (*** Το υλικό εδώ γίνεται upload από την εταιρεία και όχι από το All About Limassol)

Videos (*** Το υλικό εδώ γίνεται upload από την εταιρεία και όχι από το All About Limassol)

Dionysiou Beauty Spa 24 Years Anniversary Xmas Party Promo Video
Αφαίρεση τατουάζ με το επαναστατικό Picoway Laser!

Blog (*** Το υλικό εδώ γίνεται upload από την εταιρεία και όχι από το All About Limassol)

Μετάνιωσες για το τατουάζ που έκανες; Τώρα μπορείς να το σβήσεις!

Η συσκευή laser PicoWay®, είναι η νέα πρωτοποριακή τεχνολογία Candela, του μεγαλύτερου Αμερικάνικου οίκου παραγωγής laser, στον κόσμο!

Γρήγορες, άνετες και αποτελεσματικές θεραπείες αφαίρεσης τατουάζ!

 

ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ LASER;

Παρέχει στοχευμένα ενέργεια στο μελάνι σε εξαιρετικά σύντομους παλμούς τόσο γρήγορα, που μετριούνται σε picoseconds, δηλαδή 1/1.000.000.000.000 του δευτερόλεπτου!

• Λιγότερος έως καθόλου πόνος, ακόμη και σε μεγάλης έκτασης τατουάζ

• Λιγότερες συνεδρίες

• Καλύτερο αποτέλεσμα

• Αποτελεσματικό σε ένα ευρύ φάσμα χρωμάτων & τύπων τατουάζ

• Για όλους τους τύπους δέρματος

 

«Το PicoWay® χρησιμοποιεί τη μοναδική τεχνολογία laser picosecond για να παρέχει γρήγορες, άνετες και αποτελεσματικές θεραπείες»

 

ΟΦΕΛΗ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

• Ελάχιστες Συνεδρίες 

Προσφέρει καλύτερα αποτελέσματα σε λίγες θεραπείες για σχεδόν όλους τους τύπους δέρματος.

• Γρήγορα Αποτελέσματα

Καταστρέψει ακόμα και τα πιο μικροσκοπικά σωματίδια χρωστικής, διευκολύνοντας το σώμα να καθαρίσει το μελάνι του τατουάζ.

• Απόλυτα Ασφαλές

Θεραπεύουν επιλεκτικά το τατουάζ, ενώ ελάχιστη ποσότητα θερμότητας μεταφέρεται στο δέρμα με αποτέλεσμα να παραμένει άθικτο.

• Σχεδόν Ανώδυνο

Θα αισθανθείτε μόνο ελάχιστη δυσφορία κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, επειδή οι παλμοί του PicoWay είναι γρήγοροι.

«Εγκεκριμένο από το FDA (Αμερικανικός οργανισμός τροφίμων και φαρμάκων)»

 

ΠΟΣΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ PICOWAY® ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ;

Η αποτελεσματικότητα της θεραπείας εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως η ηλικία, η θέση, το βάθος, το μέγεθος και ο τύπος του τατουάζ. Όλα τα τατουάζ απαιτούν πολλές θεραπείες για βέλτιστα αποτελέσματα.

 

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ PICOWAY®

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, η συσκευή laser PicoWay® παρέχει ενέργεια με ένα εξαιρετικά ακριβές, υψηλής ισχύος λέιζερ, σε εξαιρετικά σύντομες παλμικές κινήσεις για να στοχεύσει τα σωματίδια μελάνης με ισχυρή πρόσκρουση.

Αυτοί οι παλμοί συνθλίβουν το μελάνι του τατουάζ σε μικροσκοπικά σωματίδια, καθιστώντας ευκολότερο για το σώμα να αποβάλει και να καθαρίσει το τατουάζ, απαιτώντας λίγες θεραπείες. Μετά τη θεραπεία με PicoWay®, τα περισσότερα από τα σωματίδια μελανιού αφαιρούνται από το ίδιο μας το σώμα.

 

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ;

Το κόστος εξαρτάται από το μέγεθος και το είδος του τατουάζ. Λόγω του ότι με την τεχνολογία Pico απαιτούνται οι μισές συνεδρίες από οποιαδήποτε άλλη μέθοδο αφαίρεσης τατουάζ με Laser, είναι ουσιαστικά και η πιο οικονομική.

Δεν έχετε παρά να μας καλέσετε στο 25713328 για να διευθετήσουμε συνάντηση χωρίς καμία υποχρέωση ή επιβάρυνση, ώστε να δούμε ακριβώς το τατουάζ σας και να σας δώσουμε το κόστος και την διάρκεια της θεραπείας. Εναλλακτικά, μπορείτε να μας στείλετε φωτογραφίες από το τατουάζ στο [email protected]


Facebook Page

Contact Details

Διεύθυνση

• Δημήτρη Λάγιου 4, 4150 Λεμεσός


Στοιχεία Επικοινωνίας


Social Media


5959 - 1167
We inform our customers that due to Summer Holidays all orders placed 6 – 23 August will be delivered on the 24th & 25th August. Close [x]