A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGS


Υπό την αιγίδα:
evel limassol
Επίσημοι Συνεργάτες

OPENING: Το «Αλακάτι» είναι το νέο παραδοσιακό εστιατόριο της Λεμεσού!

* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις ξεχωριστές επιλογές που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών. 15785 Views

Ένα νέο, καλοκαιρινό εστιατόριο υποδέχεται εδώ και λίγο καιρό στη Λεμεσό, όσους αναζητούν γεύσεις και διαθέσεις που θυμίζουν κάτι από την παλιά, ειδυλλιακή Κύπρο. Το «Αλακάτι», ένας υπαίθριος χώρος σε πλακόστρωτη αυλή με το πετρόκτιστο πηγάδι στη μέση, είναι ένα εστιατόριο που μυρίζει παράδοση.

Πρόκειται για τη νέα προσθήκη στις επιλογές φαγητού, που προσφέρονται στο χώρο του St. Raphael Resort. Με θέα στη μαρίνα, με τα πολυάριθμα ιστιοφόρα να φτιάχνουν ένα νησιώτικο σκηνικό και το πράσινο των κήπων τριγύρω, το εστιατόριο εξειδικεύεται στις γεύσεις της κυπριακής κουζίνας με πατροπαράδοτες συνταγές και γνήσια υλικά, παρουσιάζοντας ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει ο τόπος.

Το πηγάδι από κυπριακή πέτρα με το αλακάτι στο κέντρο του χώρου, δίνει το στίγμα του εστιατορίου, που δανείζεται το όνομά του από ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας των Κυπρίων του προηγούμενο αιώνα. Έτσι αυτή η νέα προσθήκη μετά την τελευταία μεγάλη ανακαίνιση του ξενοδοχείου, γίνεται ένας τρόπος να επιστρέψεις σε ένα μακρινό και ειδυλλιακό παρελθόν, μέσα από την αίσθηση αρμονίας και απλότητας της ζωής του χωριού.

Διεύθυνση: St. Raphael Resort
Τηλέφωνο: 25 834 200

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.


15785