A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

OPENING: Το «Αλακάτι» είναι το νέο παραδοσιακό εστιατόριο της Λεμεσού!

Ένα νέο, καλοκαιρινό εστιατόριο υποδέχεται εδώ και λίγο καιρό στη Λεμεσό, όσους αναζητούν γεύσεις και διαθέσεις που θυμίζουν κάτι από την παλιά, ειδυλλιακή Κύπρο. Το «Αλακάτι», ένας υπαίθριος χώρος σε πλακόστρωτη αυλή με το πετρόκτιστο πηγάδι στη μέση, είναι ένα εστιατόριο που μυρίζει παράδοση.

Πρόκειται για τη νέα προσθήκη στις επιλογές φαγητού, που προσφέρονται στο χώρο του St. Raphael Resort. Με θέα στη μαρίνα, με τα πολυάριθμα ιστιοφόρα να φτιάχνουν ένα νησιώτικο σκηνικό και το πράσινο των κήπων τριγύρω, το εστιατόριο εξειδικεύεται στις γεύσεις της κυπριακής κουζίνας με πατροπαράδοτες συνταγές και γνήσια υλικά, παρουσιάζοντας ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει ο τόπος.

Το πηγάδι από κυπριακή πέτρα με το αλακάτι στο κέντρο του χώρου, δίνει το στίγμα του εστιατορίου, που δανείζεται το όνομά του από ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας των Κυπρίων του προηγούμενο αιώνα. Έτσι αυτή η νέα προσθήκη μετά την τελευταία μεγάλη ανακαίνιση του ξενοδοχείου, γίνεται ένας τρόπος να επιστρέψεις σε ένα μακρινό και ειδυλλιακό παρελθόν, μέσα από την αίσθηση αρμονίας και απλότητας της ζωής του χωριού.

Διεύθυνση: St. Raphael Resort
Τηλέφωνο: 25 834 200

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;