1260

Αστέρια του αγγλικού ποδοσφαίρου φέρνει στη Λεμεσό το νέο πολυτελές ξενοδοχείο!

28/10/2018
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Το νέο πολυτελές θέρετρο 5 αστέρων που θα ανοίξει τις πόρτες του τον Μάρτιο του 2019 επιφυλάσσει μια απρόσμενη έκπληξη για τους λάτρεις του ποδοσφαίρου στη Λεμεσό. Το ερχόμενο καλοκαίρι, τα παιδιά που αγαπούν το άθλημα θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν μαζί με κορυφαία αστέρια του διεθνούς ποδοσφαίρου στο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa.

Η Parklane Football Academy, σε συνεργασία με την Football Escapes, θα προσφέρει στα παιδιά ηλικίας 5 – 15 ετών την ευκαιρία να εκπληρώσουν το όνειρό τους και να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου από μια ομάδα προπονητών της UEFA και από θρύλους της αγγλικής Premiere League, μεταξύ των οποίων ο πρώην ποδοσφαιριστής της Εθνικής Αγγλίας και της Manchester United, Rio Ferdinand, ο πρώην QPR Bobby Zamora, ο πρώην παίκτης της Tottenham, Dimitar Berbatov και ο πρώην παίκτης της Fulham και Liverpool Danny Murphy.

Το νέο πολυτελές ξενοδοχείο παρουσιάζει αυτή τη νέα δυνατότητα για τους ενοίκους του, ώστε να μπορέσουν να εμπλουτίσουν τις εμπειρίες τους κατά τη διαμονή τους στη Λεμεσό. Έτσι, από τις 27 Μαΐου 2019 θα τρέχουν εβδομαδιαία προγράμματα προπονήσεων για τα παιδιά που διαμένουν στο Parklane, τα οποία θα προπονούνται για 2 ώρες καθημερινά, δίπλα στα αγαπημένα τους αστέρια του ποδοσφαίρου. Το νέο θέρετρο της Λεμεσού έχει δημιουργήσει μια μεγάλη έκταση για δραστηριότητες παιδιών όλων των ηλικιών, όπου βρίσκονται ένα μεγάλο πειρατικό πλοίο και ένα διώροφο κάστρο εντός του Park Kidz έκτασης 3.000 τετραγωνικών μέτρων, αλλά και γήπεδα τένις. Οι 3 πισίνες και τα 5 αστέρων μπαρ και εστιατόρια με μερικές από τις καλύτερες επιλογές από την τοπική και μεσογειακή κουζίνα διασφαλίζουν ότι οι γονείς θα έχουν μια εμπειρία εξίσου ευχάριστη με των παιδιών.