A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:

Βασιλικό Οινοποιείο Κυπερούντας

Το Οινοποιείο Κυπερούντας έχει πετύχει να διατηρήσει σταθερή την ποιότητά του ανάμεσα στις εσοδείες, η γκάμα κρασιών που διαθέτει χωρίς να είναι μικρή ούτε και μεγάλη, διατηρεί μια αξιοπρόσεκτη ποιότητα σε όλο της το εύρος. 

Ο Πετρίτης εξακολουθεί να είναι το κρασί - σημαία του οινοποιείου, αφού πρόκειται για ένα κρασί που οινοποιείται από μια γηγενή ποικιλία (Ξυνιστέρι), με εντελώς ξεχωριστή προσωπικότητα και ποιότητα.

Γενικότερα, η γκάμα κρασιών του Οινοποιείου Κυπερούντας διαθέτει μια πληρότητα που δεν κουράζει, καθώς διατηρεί στη σύνθεσή της ξηρά κρασιά όλων των χρωμάτων (λευκά, ροζέ, κόκκινα) και τύπων (φρέσκα και παλαιωμένα).

Ο τομέας της τεχνογνωσίας καλύπτεται πλήρως από τον εξαίρετο, μάχιμο οινολόγο κ. Μηνά Μηνά, στον οποίο οφείλεται σε μεγάλο βαθμό η επιτυχία της μονάδας. Το κτήριο του οινοποιείου είναι από τα πλέον όμορφα, σύγχρονα και επισκέψιμα που συναντά κανείς στο νησί. 

Η επαφή του με τον κύριο δρόμο, που οδηγεί από Κυπερούντα προς Χανδριά, το καθιστά ορατό και εύκολα προσβάσιμο. Η κάβα παλαίωσης είναι μία από τις μεγαλύτερες στην Κύπρο, το ίδιο και ο στόλος των βαρελιών.

ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΚΥΠΕΡΟΥΝΤΑΣ 
Λεωφόρος Γρίβα Διγενή 102
4876 Κυπερούντα, Λεμεσός 
Τηλέφωνο: 25532043
Facebook

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;