20660

Εστιατόριο Βυζάντιο: Ένας δημοφιλής σταθμός στο βουνό, με χορταστική, κυπριακή κουζίνα!

08/12/2022
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Με το που φτάνει κανείς στην πλατεία του Προδρόμου, συναντά σήμερα έναν από τους δημοφιλείς σταθμούς όσων εξορμούν στο βουνό, για καφέ και φαγητό.

Σε μια περιοχή με εξαιρετικό κλίμα και υπέροχη φυσική ομορφιά, με το άρωμα των πεύκων τριγύρω, ο φιλόξενος και ζεστός αυτός χώρος αποτελεί μια επιλογή για ξεκούραση και χορταστικά γεύματα.

Το εστιατόριο είναι ένας βολικός προορισμός για εκδρομείς. Είναι ανοιχτό από νωρίς το πρωί, προσφέροντας καφέ, αναψυκτικά και γλυκά  και συνεχίζει να υποδέχεται κόσμο μέχρι το απόγευμα, με νόστιμα πιάτα της κυπριακής κουζίνας.

Το «Βυζάντιο» τιμά τις γεύσεις της ντόπιας κουζίνας και διατηρεί την παράδοση αυτή αναλλοίωτη. Μάλιστα, το μενού προσαρμόζεται στην εκάστοτε εποχή με πιο δροσερά πιάτα το καλοκαίρι και με ζεστές σούπες τον χειμώνα, για να τις απολαύσει κανείς δίπλα στη φωτιά του τζακιού ή της σόμπας.

Διεύθυνση: Πρόδρομος, 4840
Τηλέφωνο: 99 430132