1846

Ένα εντυπωσιακό βίντεο σε κάνει να λατρέψεις το μεγαλύτερο ορεινό χωριό της Κύπρου!

11/09/2018
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Το μεγαλύτερο χωριό της ορεινής Κύπρου, περίπου 45 λεπτά από τη Λεμεσό, είναι μια πραγματική αποκάλυψη για όποιον το επισκεφθεί. Επιφυλάσσοντας όμορφες εκπλήξεις και αμέτρητες ομορφιές, η Κυπερούντα είναι ένα μέρος που σε κάνει να θες να το επισκεφθείς ξανά και ξανά.

Το βίντεο που δημιουργήθηκε από το All About Limassol (την Επίσημη Πηγή Προβολής της Λεμεσού) είναι μια ξενάγηση στις αμέτρητες χάρες που διαθέτει το χωριό. Μετά από ατελείωτες ώρες κινηματογράφησης και μήνες προετοιμασίας, το βίντεο αυτό μεταφέρει μοναδικές εικόνες γεμάτες χρώμα και φως, γραφικές τοποθεσίες και πινελιές παράδοσης, που συνθέτουν ένα ζηλευτό σκηνικό και σε κάνουν να θες να μεταφερθείς στην Κυπερούντα το ίδιο λεπτό.

Η Κυπερούντα, με εξαιρετικό κλίμα, πλούσια βλάστηση, με το πευκοδάσος να την περιτριγυρίζει και τις φυτείες αμπελιών, μηλιών και αχλαδιών να την πρασινίζουν, διαθέτει μια σπάνια γοητεία. Την επιλέγουν και όσοι αγαπούν την ηρεμία της φύσης, τις δραστηριότητες μέσα στο δάσος, αλλά και όσοι αναζητούν παραδοσιακή φιλοξενία, και εκλεκτές γεύσεις σε φαγητό και κρασί. Έτσι, είναι η κατάλληλη επιλογή για χαλαρωτικές εκδρομές ανά πάσα στιγμή, χάριν στη βολική απόσταση από την πόλη.

Ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ της υπαίθρου της Λεμεσού πραγματοποιείται κάθε Οκτώβριο στην Κυπερούντα και αποτελεί εξαιρετική αφορμή για να την επισκεφθείς.

Σχετικα