2368

Σε αυτό το μαγικό σκηνικό στη Λεμεσό, απολαμβάνεις από καφέ μέχρι μασάζ!

02/08/2018
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Μια βόλτα για καφέ παρέα με φίλους, σε ένα χαλαρωτικό περιβάλλον, είναι κάτι στο οποίο δε θα έλεγε κανείς όχι. Μια τέτοια πρόταση, όμως, γίνεται ακόμα πιο δελεαστική, όταν συνδυάζει τη μοναδική εμπειρία που προσφέρει αυτός ο παραμυθένιος χώρος στη Λεμεσό, όπου, εκτός από καφέ και ποτό, μπορείς να απολαύσεις ακόμα και μασάζ.

Μέσα σε ένα καταπράσινο σκηνικό, με τεχνητές λίμνες και πλακόστρωτα μονοπάτια, έχει δημιουργηθεί ένας χώρος ιδανικός για ξεκούραση και συναντήσεις με φίλους. Σε αυτό το περιβάλλον, στο Euphoria Land, στον Πύργο Λεμεσού, που ξεχειλίζει από φυσική ομορφιά, χρώμα, τέχνη και μαγεία, πολλοί είναι αυτοί που απολαμβάνουν μοναδικές εμπειρίες τελευταία. Εκεί λειτουργεί εδώ και λίγο καιρό η εξειδικευμένη Zen Area, όπου μπορεί κανείς χαλαρώσεις με Thai ή χαλαρωτικό μασάζ, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα στον κήπο, όπως επίσης και μασάζ ρεφλεξολογίας και άλλες εναλλακτικές θεραπείες.

Η Euphoria Land έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει με την πρωτοτυπία και με τη δημιουργικότητα με την οποία έχει στηθεί. Το όραμα του Άνθου Μυριάνθους για ένα χώρο συνάντησης, δημιουργίας και χαλάρωσης συνεχίζει να αποκαλύπτεται, επιφυλάσσοντας όμορφες εκπλήξεις. Το αέρινο café, στην καρδιά του κήπου αυτού, δημιουργήθηκε αφού αρχικά κατασκευάστηκαν 3 πανέμορφα και μοναδικά στο είδος τους σπιτάκια, τα οποία προσφέρονται προς ενοικίαση για όσους θέλουν να ζήσουν μέσα σε ένα ζωντανό παραμύθι. Η εμπειρία της Zen Area είναι η πιο πρόσφατη, ενδιαφέρουσα προσθήκη, αλλά φαίνεται ότι δε θα είναι και η τελευταία.

Όσοι ενδιαφέρονται για μασάζ ή άλλες θεραπείες, θα πρέπει να κλείνουν ραντεβού στο 97 743042.

Σχετικα