A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
evel limassol
Επίσημοι Συνεργάτες

OPENING: Ένα νέο, αιθέριο cafe, σε μια μαγική γωνιά της Λεμεσού!

Στην καρδιά ενός κήπου βγαλμένου από παραμύθι, λίγα λεπτά ανατολικά της Λεμεσού, λειτουργεί εδώ και λίγο καιρό ένα αέρινο, υπαίθριο lounge bar. Γεμάτο χρώματα και περικυκλωμένο από τα αρώματα των δεκάδων διαφορετικών βοτάνων και λουλουδιών, το μέρος αυτό αποτελεί φυσική προέκταση του πιο ιδιαίτερου, ίσως, χώρου φιλοξενίας που έχει δημιουργηθεί στην Κύπρο.

Το Euphoria Land, ένα συγκρότημα εξαιρετικά πρωτότυπων διαμερισμάτων, που θυμίζουν κάτι από τις ιδιαίτερες δημιουργίες του Gaudi στη Βαρκελώνη, διαθέτει πια τον δικό του ιδιαίτερο χώρο χαλάρωσης. Στο κέντρο αυτού του μικρού, πολύχρωμου χωριού, δίπλα σε έναν μαγευτικό κήπο, με λίμνη και κύκνους, το lounge café – bar αυτό γίνεται ένας ταξιδιάρικος προορισμός για καφέ και ποτό, από τις 5 το απόγευμα μέχρι και τις 11 το βράδυ.

Πολύχρωμοι καναπέδες και πουφ, με ethnic υφάσματα και μαξιλάρια τριγύρω, συνθέτουν ένα φιλόξενο περιβάλλον για να αφεθεί κανείς στη στιγμή, μέσα στο περιβάλλον αυτό που μοιάζει να έχει δημιουργήσει μια παράλληλη διάσταση διαφυγής από τη ρουτίνα. Ο ίδιος χώρος προσφέρεται και για την διοργάνωση ιδιωτικών εκδηλώσεων.

Περισσότερες πληροφορίες για το Euphoria Art Land θα βρεις εδώ.

Τηλέφωνο: 97 743 042Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.