21767

Παραλία Κουρίου (Άγιος Ερμογένης)

04/09/2022
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Ύπαιθρος
Άμμος
Χαλίκια
Χωματόδρομος
Κρεβατάκια / Ντους / Τουαλέτες
Ταβέρνες / Εστιατόρια
Ναυαγοσώστες
Γαλάζια Σημαία

Η παραλία την οποία αγναντεύει το Αρχαίο Θέατρο του Κουρίου, βρίσκεται στο χωριό Επισκοπή. Είναι μια παραλία με βότσαλα και άμμο, τόσο στην ακτή, όσο και στο βυθό. Καθώς τα νερά είναι σχετικά ρηχά, την προτιμούν αρκετές οικογένειες με μικρά παιδιά.

Η παραλία είναι πλήρως οργανωμένη με κρεβατάκια, ντους και τουαλέτες. Τα εστιατόρια που είναι παραταγμένα σε όλο το μήκος της ακτής, προσφέρνται για να απολαύσει κανείς νόστιμους θαλασσινούς μεζέδες και κυπριακό φαγητό.

Ο κόλπος είναι αρκετά ανοιχτός, πράγμα που σημαίνει ότι συχνά υπάρχει έντονος κυματισμός στη θάλασσα της παραλίας αυτής. Έτσι, όσοι κάνουν surfing μπορούν να επιλέξουν την περιοχή αυτή για το αγαπημένο τους άθλημα.

Η θέα της παραλίας από ψηλά είναι από μόνη της μια ξεχωριστή εμπειρία, που αξίζει να την απολαύσεις, με ή χωρίς μπάνιο στη θάλασσα.

Σχετικα

Τηλέφωνα επικοινωνίας:
Chris Blue Beach: 99 515391
Kourion Beach Restaurant: 25 991212