9264

Παραλία Αυδήμου

26/10/2022
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Ύπαιθρος
Φυσικές Ομορφιές
Άμμος
Χαλίκια
Χωματόδρομος
Κρεβατάκια / Ντους / Τουαλέτες
Ήσυχες Παραλίες
Ταβέρνες / Εστιατόρια
Water Sports

Ως μία από τις μεγαλύτερες σε μήκος ακτές που βρίσκονται δυτικά της Λεμεσού, η παραλία της Αυδήμου είναι προορισμός για όσους θέλουν να αφεθούν στη γαλήνη του ερημικού τοπίου της περιοχής.

Στο 1,5 χιλιόμετρο που καλύπτει η παραλία αυτή, μπορεί ο καθένας να βρει τη δική του, μοναχική γωνιά, για να απολαύσει τον ήλιο και τον ήχο των κυμάτων.

Στην ακτή βρίσκει κανείς ένα από τα πιο γνωστά παραθαλάσσια κέντρα της Λεμεσού, τo Kerynia Beach Restaurant, το οποίο υποδέχεται όσους θα επισκεφθούν την περιοχή για φαγητό ή ποτό με θέα τη θάλασσα.

Ο δρόμος που οδηγεί στην παραλία διασχίζει καλλιεργήσιμες εκτάσεις, αφού η κοίτη του ποταμού της Αυδήμου έδινε από πολύ παλιά ζωή στα χωράφια αυτά. 

Όταν πνέουν σχετικά δυνατοί άνεμοι στην περιοχή, η παραλία προσφέρεται και για θαλάσσια αθλήματα, όπως το kitesurfing, γι’ αυτό και η καλύβα με τις εγκαταστάσεις του Kiteflex βρίσκεται εκεί για να εξυπηρετεί όσους ασχολούνται με αυτά.

Kerynia Beach Restaurant: 99 679451
Kiteflex: 99 618448