A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
evel limassol
Επίσημοι Συνεργάτες

Saffron: Αισθησιακές γεύσεις της Ανατολής σε ένα εστιατόριο στη Λεμεσό!

Εδώ και 4 περίπου χρόνια, ένα εστιατόριο που ίσως δεν περίμενε κανείς, άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό και μαζί με αυτές άνοιξε το δρόμο σε νέες γευστικές εμπειρίες. Σε απόσταση 20 περίπου λεπτών από τη Λεμεσό, στο χωριό Πισσούρι, το Saffron έχει καταφέρει να προκαλέσει αίσθηση με τα σαγηνευτικά αρώματα αυθεντικών πιάτων της Ανατολής.

Με 2 σεφ κατευθείαν από την Ινδία, αυτό το έθνικ εστιατόριο παρουσιάζει στους επισκέπτες του ενδιαφέρουσες επιλογές της κουζίνας του τόπου τους, με βάση παραδοσιακές συνταγές και τεχνικές, αλλά και μοντέρνες παραλλαγές που εκπλήσσουν ευχάριστα. Το μενού περιλαμβάνει πολύχρωμα και αρωματικά πιάτα, που είναι ιδανικά για χορτοφάγους, αλλά και επιλογές με κρέας, όλα σερβιρισμένα σε χορταστικές μερίδες, με ιδιαίτερα εντυπωσιακό τρόπο.

Το εστιατόριο διαθέτει τον δικό του παραδοσιακό φούρνο tandoor, ο οποίος προτιμάται για την παρασκευή πιάτων στη νότια και κεντρική Ασία, το οποίο χειρίζεται με δεξιοτεχνία ο ένας από τους σεφ. Τις Κυριακές κατά τους μήνες Νοέμβριο – Μάρτιο οι επισκέπτες μπορούν να επωφεληθούν ενός πλούσιου μπουφέ το μεσημέρι. Τις καθημερινές σερβίρει μόνο δείπνο, αλλά Δευτέρα – Πέμπτη το εστιατόριο προσφέρει την επιλογή του δίσκου Thali, με ένα ολοκληρωμένο, παραδοσιακό γεύμα (από ορεκτικό, κύριο πιάτο και επιδόρπιο) σε πολύ ενδιαφέρουσα τιμή.

Διεύθυνση: Αμπελώνων 64, Πισσούρι
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 96 778 084

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;