23444

Παραλίες Σκύλων

10/08/2023
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Ύπαιθρος
Χωματόδρομος
Χαλίκια
Παραλίες για Σκύλους

Στην επαρχία Λεμεσού έχουν οριστεί 2 παραλίες που μπορούν χωρίς περιορισμούς να απολαμβάνουν τα σκυλιά, παρέα με τους ιδιοκτήτες τους.

Η μία παραλία βρίσκεται στο δυτικότερο άκρο της επαρχίας Λεμεσού, στην περιοχή Πρόλιμνο, στο Πισσούρι. Βρίσκεται δυτικά της κοινότητας και σε αυτήν οδηγεί ομαλός χωματόδρομος, βατός για όλα τα οχήματα και πεζούς. Ο κόλπος, περικυκλωμένος από τα εντυπωσιακά λευκά βράχια της περιοχής, είναι στρωμένος με βότσαλα.

swipe gallery

Η δεύτερη παραλία στην τοποθεσία Καραβόπετρα, εμπίπτει στα όρια της κοινότητας Μοναγρούλλι, κοντά στο ξενοδοχείο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa.

Με σχετικά ρηχά και καθαρά νερά, με βράχια να εξέχουν σε μικρή απόσταση από την ακτή δημιουργώντας μια μικρή φυσική πισίνα, η παραλία αυτή είναι μια ιδιαίτερα βολική επιλογή για το παιχνίδι των σκύλων.

swipe gallery