21194

Παραλίες Σκύλων

03/04/2021
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Ύπαιθρος
Χωματόδρομος
Χαλίκια
Παραλίες για Σκύλους

Στην επαρχία Λεμεσού έχουν οριστεί 2 ακτές για… ειδικό κοινό. Πρόκειται για παραλίες που μπορούν χωρίς περιορισμούς να απολαμβάνουν τα σκυλιά, παρέα με τους ιδιοκτήτες τους.

Η μία παραλία βρίσκεται στο δυτικότερο άκρο της επαρχίας Λεμεσού, στην περιοχή Πρόλιμνο, στο Πισσούρι. Η παραλία βρίσκεται δυτικά της κοινότητας και σε αυτήν οδηγεί ομαλός χωματόδρομος, βατός για όλα τα οχήματα και πεζούς. Ο κόλπος, περικυκλωμένος από τα εντυπωσιακά, λευκά βράχια της περιοχής, είναι στρωμένος με βότσαλα.

swipe gallery

Η δεύτερη παραλία στην τοποθεσία Καραβόπετρα, η οποία εμπίπτει στα όρια της κοινότητας Μοναγρούλλι, ανατολικά της πόλης της Λεμεσού, κοντά στο ξενοδοχείο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa. Με σχετικά ρηχά και καθαρά νερά, με βράχια να εξέχουν σε μικρή απόσταση από την ακτή, δημιουργώντας μια μικρή, φυσική πισίνα, η παραλία αυτή είναι μια ιδιαίτερα βολική επιλογή για το παιχνίδι των σκύλων.

swipe gallery

Οι ιδιοκτήτες των σκύλων οφείλουν, όπως σε όλους τους χώρους που επισκέπτονται με τα ζώα τους, να απομακρύνουν τα περιττώματά τους ή άλλες ακαθαρσίες.