3463Ταβέρνα Ο Βρακάς: Μία ταβέρνα που άφησε το στίγμα της στη γραφική πλατεία Πισσουρίου!

08/04/2021
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις ξεχωριστές επιλογές που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Σε μία από τις πιο αναγνωρίσιμες πλατείες στην ύπαιθρο της Λεμεσού, έχει αφήσει το στίγμα της μία ταβέρνα με προσεγμένο μενού και ιδιαίτερη αγάπη για το κρασί.

Ο Χάρης, μερακλής του φαγητού, φρόντισε ώστε η ταβέρνα Ο Βρακάς να ταυτιστεί με τις κυπριακές γεύσεις, σε πιάτα που αφομοιώνουν ακόμα και μοντέρνες γαστρονομικές τάσεις. Η βασική αρχή είναι οι φρέσκιες πρώτες ύλες, με έμφαση στα ντόπια προϊόντα, όπως το διάσημο χαλούμι Πισσουρίου.

Η ταβέρνα προσφέρει φαγητό από το πρωί, με πρόγευμα παραδοσιακό ή αγγλικό, καi συνεχίζει γiα μεσημεριανό και δείπνο. Το αρνίσιο μπούτι είναι από τις σπεσιαλιτέ, ενώ τις Κυριακές ετοιμάζει την αγαπημένη όλων σούβλα.

Τηλέφωνο: 25 221940