14451

Συμπόσιο: Μία ταβέρνα που ξεχώρισε στην ορεινή Λεμεσό, μεταφέρθηκε και στα παράλια!

15/02/2023
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Η ταβέρνα Συμπόσιο κατάφερε μέσα σε μερικά χρόνια να γίνει λόγος για να επισκέπτεται κανείς το χωριό Πελένδρι στην ορεινή Λεμεσό, για να απολαύσει παραδοσιακές γεύσεις με φρέσκα και ντόπια υλικά.

Η οικογένεια του Νίκου, που ξεκίνησε την ταβέρνα στο Πελένδρι, είχε κάνει την αρχή πάνω από 20 χρόνια πριν στο Πισσούρι. Στην όμορφη πλατεία του χωριού άνοιξε τις πόρτες του το παραθαλάσσιο Συμπόσιο, φέρνοντας όλες τις αγαπημένες, παραδοσιακές γεύσεις που ανέδειξε η ορεινή ταβέρνα.

Σχετικα

Μερακλίδικα μεζεδάκια με φρέσκα υλικά από το περιβόλι και ντόπιες πρώτες ύλες, ζουμερά κρεατικά, άγρια χόρτα, παραδοσιακά ζυμαρικά με άγρια μανιτάρια (σπεσιαλιτέ της ταβέρνας) είναι μόνο μερικά από τα πιάτα που έχουν κερδίσει την αγάπη του κόσμου.

Διεύθυνση: Πλατεία Πισσουρίου
Τηλέφωνο: 99 123777