20119

Παραλία Πισσούρι

10/08/2023
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Ύπαιθρος
Χαλίκια
Άσφαλτος
Κρεβατάκια / Ντους / Τουαλέτες
Υπηρεσίες για ΑμεΑ
Ξενοδοχεία
Ταβέρνες / Εστιατόρια
Water Sports
Ναυαγοσώστες
Γαλάζια Σημαία

Ο κόλπος Πισσουρίου βρίσκεται στο νότιο άκρο του χωριού, περίπου 37 χιλιόμετρα δυτικά της Λεμεσού και εκτείνεται σε απόσταση περίπου 2 χιλιομέτρων. Πρόκειται για μία μεγάλη ακτή με πολύχρωμα βότσαλα, ενώ σε διάφορα σημεία θα βρεις λεπτή άμμο.

Η θάλασσα είναι κατάλληλη για κολύμπι, αλλά και για θαλάσσια σπορ. Συνήθως υπάρχει μέτριος κυματισμός, ιδανικός για surfing και άλλες δραστηριότητες στο νερό. Στην περιοχή θα βρεις εστιατόρια, όπως επίσης και υπηρεσίες ενοικίασης με 185 ομπρέλες και 370 κρεβατάκια.

Στη διάθεση του κοινού υπάρχουν εγκαταστάσεις για ντους, υπαίθριο γυμναστήριο και διάδρομος που εξυπηρετεί άτομα με κινητικές δυσκολίες.

Σχετικα

Ο κόλπος στο Πισσούρι έχει πολλά διαφορετικά πρόσωπα, ενώ στο ανατολικότερο και δυτικότερο άκρο του υψώνονται ψηλοί βράχοι, δημιουργώντας μικρότερους κόλπους με άγρια ομορφιά.

swipe gallery

Για τους λάτρεις των σπορ οι επιλογές είναι πολλές, αφού είναι αρκετοί αυτοί που προσφέρουν τέτοιες υπηρεσίες, με δραστηριότητες από θαλάσσιο σκι και surfing, μέχρι flyboarding και paragliding.

Columbia Water Sports: 99 612262
Xenios Watersports: 99 956913
Chris Watersports: 99 180931