5905

Ένα μοναδικό project σχεδιάστηκε στη Λεμεσό, για να αναβαθμίσει μία ξεχασμένη γωνιά της υπαίθρου!

07/05/2021
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Δίπλα σε ένα μικρό χωριό δυτικά της Λεμεσού, το Πραστειό Αυδήμου, έχει σχεδιαστεί ένα καινοτόμο και μεγαλεπήβολο έργο, με σκοπό να δημιουργήσει νέα προοπτική στην περιοχή, προσελκύοντας νέο πληθυσμό και προσφέροντας νέες ευκαιρίες.

Ο σχεδιασμός του St Nicholas Hills, έργο της DNP, βασίστηκε στην ιδέα για μία κοινότητα με σύγχρονες ανέσεις και παροχές, που θα απολαμβάνει τη μικρή απόσταση από την πόλη και τα ξεχωριστά πλεονεκτήματα μίας τοποθεσίας με απόλυτη γαλήνη και θέα στη θάλασσα της Λεμεσού.

swipe gallery

Το ξεχωριστό αυτό project βασίζεται στη δημιουργία μίας εκπαιδευτικής κοινότητας, με ιδιωτικό σχολείο όλων των βαθμίδων, Πανεπιστήμιο με σύγχρονες εγκαταστάσεις και φοιτητικές εστίες, γύρω από την οποία θα δημιουργηθεί ένας συνοικισμός από 400 κατοικίες, πάρκα και ποδηλατοδρόμους. Στον σχεδιασμό υπάρχει πρόνοια και για καταστήματα και υπηρεσίες πρώτης ανάγκης αλλά και spa, που θα εξυπηρετούν τους κατοίκους.

Το έργο, που έχει υποβληθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες για εξασφάλιση αδειών, φιλοδοξεί να αναζωογονήσει περιοχές της υπαίθρου, προσελκύοντας νέες οικογένειες και άτομα.