A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
evel limassol
Επίσημοι Συνεργάτες

OPENING: Ένας νέος χώρος στη Λεμεσό, με θέα που κόβει την ανάσα!

Ένας νέος lounge χώρος ήρθε για να προσφέρει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης με φίλους και οικογένεια, με κυριότερο πλεονέκτημά του την ασύλληπτη θέα στη θάλασσα της Λεμεσού. Το Panorama Lounge, βρίσκεται στο Πισσούρι και αναμένεται να γίνει αφορμή για μικρές αποδράσεις προς το όμορφο αυτό χωριό της επαρχίας.

Το Panorama Lounge βρίσκεται μόλις 3 λεπτά από την έξοδο του αυτοκινητοδρόμου Λεμεσού προς Πισσούρι. Πρόκειται για το καφεστιατόριο που λειτουργεί εδώ και λίγες μέρες στο Πολιτιστικό Κέντρο Πισσουρίου, ένα νεόδμητο κτίριο, με μοντέρνα εικόνα, πάνω στον κύριο δρόμο του χωριού, το οποίο αναδεικνύει με ξεχωριστό τρόπο ένα από τα ωραιότερα σημεία θέας του νησιού. 

Το ύψωμα στο οποίο βρίσκεται ο χώρος αυτός, προσφέρει συγκλονιστική θέα προς τη θάλασσα και τις πλαγιές που μεσολαβούν μέχρι την ακτή, Το μπαλκόνι του καφεστιατορίου, είναι ιδανική επιλογή για ρομαντικές και χαλαρωτικές στιγμές με το ποτό σου, ιδίως κατά το ηλιοβασίλεμα. Το Panorama Lounge ετοιμάζει και μενού για όσους θέλουν να απολαύσουν κάποιο γεύμα ή σνακ μαζί με τη θέα αυτή.

Ο χώρος λειτουργεί από τις 11 το πρωί μέχρι και τις 11 το βράδυ.

Διεύθυνση: Πολιτιστικό Κέντρο Πισσουρίου, Οδός Μακεδονίας
Τηλέφωνο: 99 798 698

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.