A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

OPENING: Μια νέα, όμορφη ταβέρνα της Λεμεσού, που εκπλήσσει ευχάριστα!

Ποτέ δεν ξέρεις τι νέο μπορεί να βρεθεί να σε εκπλήξει ευχάριστα, ενώ δεν το περιμένεις. Μια τέτοια μικρή, αλλά ευχάριστη έκπληξη είναι και ένα νέο, όμορφο ταβερνάκι, με αυθεντικό κυπριακό χαρακτήρα, λίγα λεπτά από την πόλη της Λεμεσού.

Υιοθετώντας το «Στην υγειά μας» στην ταυτότητά του, δίνει αμέσως το στίγμα του ως μια ταβέρνα με πραγματική, κυπριακή φιλοξενία, οικεία ατμόσφαιρα, γνώριμες και αγαπημένες γεύσεις και κλίμα οικογενειακό, για να νιώθεις άνετα και όμορφα από την πρώτη στιγμή. Το παραδοσιακό κτίριο στο κέντρο του χωριού της Ασγάτας, ανατολικά της Λεμεσού, που λειτουργούσε πάντα ως χώρος συνάντησης και ως καφενείο, αναβαθμίστηκε με την προσπάθεια 2 νέων που το μετέτρεψαν σε έναν αγαπημένο προορισμό για φαγητό.

Η νέα άφιξη στην κοινότητα της Ασγάτας, γίνεται μια καλή ευκαιρία για ένα μικρό ταξιδάκι στην παράδοση, με πιάτα που θυμίζουν μαμά και γιαγιά και έχουν ξεχωρίσει για τη νοστιμιά και τη φρεσκάδα τους. Την ίδια στιγμή, έχεις μια καλή δικαιολογία να εξερευνήσεις το όμορφο χωριό της Ασγάτας, με τον παλιό σιδηρόδρομο των μεταλλείων να το διασχίζει ακόμα.

Τα παιδιά θα απασχοληθούν ευχάριστα στον ειδικά διαμορφωμένο παιδότοπο, ενώ όλοι θα διασκεδάζουν με ζωντανή μουσική, που είναι βασικό συμπλήρωμα τα βράδια Παρασκευής και Σαββάτου.

Για να μη βρεθείς προ εκπλήξεως, κάνε μια κράτηση στο 99 877 772.Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;