6624

Κροκ Μαντάμ (Επταγώνια)

28/09/2022
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Στο κέντρο του χωριού Επταγώνια, άνοιξε ένα καινούργιο μαγαζάκι που αποτελεί ιδανικό προορισμό για τους λάτρεις του ποιοτικού brunch, λίγο έξω από την πόλη της Λεμεσού.

Η Μαρία, θέλοντας να φέρει μία άκρως λαχταριστή επιλογή φαγητού στο χωριό, μετέτρεψε ένα παλιό καφενείο σε ένα φιλόξενο μπραντσάδικο, με μία όμορφη αυλή περιτριγυρισμένη από πράσινο.

Στο μενού του Κροκ Μαντάμ, θα βρεις αφράτα pancakes, κρεμώδης πολέντα με φρέσκο θυμάρι, αυγά με τραγανό μπέικον και κουμανταρία, ενώ προσφέρεται και late lunch με νόστιμα burger, όπως και σπιτικό quiche με κυπριακές πινελιές.

Τα αρώματα από το επιβλητικό πεύκο και η κληματαριά του χώρου, δημιουργούν ένα ειδυλλιακό σκηνικό για να απολαύσει κανείς μυρωδάτο καφέ, φρέσκο χυμό και μαχαλεπί με παγωτό τριαντάφυλλο.

Διεύθυνση: Μιχαήλ Καραολή 1, Επταγώνια
Τηλέφωνο: 99 447477