1201

Οι λαμπερές φωταγωγήσεις ενόψει Χριστουγέννων στη Λεμεσό!

20/11/2018
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Μια περίοδος λαμπερή, χαρούμενη και γιορτινή βρίσκεται προ των πυλών στη Λεμεσό και ολόκληρη η πόλη ετοιμάζεται να φορέσει τα καλά της για να την υποδεχθεί κατάλληλα. Με 3 μεγάλα ραντεβού, τα κεντρικότερα και πιο πολυσύχναστα σημεία της πόλης θα φωταγωγηθούν και θα στολιστούν κατάλληλα για να υποδεχθούν και φέτος τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Οι πλατείες της Λεμεσού θα βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής για την περίοδο αυτή, φιλοξενώντας εντυπωσιακά χριστουγεννιάτικα δέντρα, γύρω από τα οποία θα εκτυλίσσονται υπέροχες, γιορτινές στιγμές, με τη συμμετοχή χιλιάδων ανθρώπων. Από τη Μαρίνα Λεμεσού, μέχρι την Πλατεία Κάστρου και τον Χαρουπόμυλο Λανίτη, έως και την οδό Ανεξαρτησίας και την Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου, η πόλη μπαίνει για τα καλά σε εορταστικούς ρυθμούς.

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου φιλοξενεί 2 από τις 3 φαντασμαγορικές αυτές εκδηλώσεις, με την αρχή να γίνεται δίπλα στη θάλασσα της πόλης. Αργά το απόγευμα του Σαββάτου, 24/11, το σκηνικό στην πλατεία της Μαρίνας γεμίζει φώτα και μουσική, ενώ ο Άη Βασίλης κάνει την εμφάνισή του για να μοιράσει δώρα στα παιδιά.

Σχετικα

Η γιορτινή ατμόσφαιρα του Σαββατοκύριακου συνεχίζεται την Κυριακή, 25/11, με το ραντεβού να μεταφέρεται αυτή τη φορά στην Πλατεία Κάστρου, όπου θα φωταγωγηθεί το δέντρο έξω από τον Χαρουπόμυλο Λανίτη. Οι εκδηλώσεις ξεκινούν από νωρίς το απόγευμα, στις 2 μ.μ., με διασκέδαση και δραστηριότητες για όλη την οικογένεια.

Σχετικα

Ο χειμώνας και ο κατ’ εξοχήν μήνας των Χριστουγέννων μπαίνουν στη Λεμεσό με τη μεγάλη εκδήλωση του Δήμου Λεμεσού για τη φωταγώγηση του νέου χριστουγεννιάτικου δέντρου της πόλης στην Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου. Για 4 ολόκληρες ώρες, το απόγευμα του Σαββάτου 1/12, μικροί και μεγάλοι θα τραγουδήσουν, θα παίξουν, θα γελάσουν και θα συναντηθούν με τον Άη Βασίλη στον χώρο της εκδήλωσης.

Σχετικα