Άλλα

Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2018

Χριστουγεννιάτικη Φωταγώγηση @ Χαρουπόμυλος Λανίτη


Μια λαμπερή εκδήλωση που έχει γίνει θεσμός για την πόλη, συγκεντρώνοντας πέραν των 3500 ατόμων στην Πλατεία Κάστρου, η Φωταγώγηση του Χαρουπόμυλου Λανίτη πραγματοποιείται για ακόμα μια χρονιά, γεμάτη υπέροχες εκπλήξεις, γιορτινή διάθεση και δραστηριότητες για όλη την οικογένεια από νωρίς το απόγευμα.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων DJ, χορευτικές παραστάσεις, εργαστήριο χειροτεχνιών, θέατρο σκιών, αφήγηση χριστουγεννιάτικου παραμυθιού, χορωδιακό συγκρότημα, παράσταση από την μπάντα Batukinio, λαμπαδηφορία από το Σώμα Κυπρίων Οδηγών και πολλές άλλες Χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις με στόχο την ψυχαγωγία των μικρών και μεγάλων.

Αυτή τη χρονιά, ο Άγιος Βασίλης θα «λαμβάνει αντί να μοίραζει» δώρα προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να καλύψει τις ανάγκες άπορων οικογενειών της πόλης (για περισσότερες πληροφορίες: 25820430).

Επίσης, φέτος όπως και πέρσι η Carob Mill Restaurants θα στηρίξει τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου φιλοξενώντας την Χριστουγεννιάτικη αγορά του. 

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα προσφέρονται δωρεάν ζεστά ροφήματα.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.