Άλλα

Σάββατο, 01 Δεκεμβρίου 2018

Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Δέντρου @ Πλατεία Διοικητηρίου


Ένα εξ’ ολοκλήρου καινούριο και μοναδικό στο είδος του δέντρο θα τοποθετηθεί φέτος στην Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου, επί της οδού Ανεξαρτησίας και η φωταγώγησή του θα πραγματοποιηθεί με πανηγυρικό τρόπο, σημαίνοντας την έναρξη της γιορτινής περιόδου.

Από τις 5:30 μ.μ. η Φιλαρμονική του Δήμου Λεμεσού θα παιανίζει, ενώ θα ακολουθήσει η Παιδική Χορωδία και η «Χορωδία των Ονείρων».

Το φωταγωγημένο άρμα του Άγιου Βασίλη με τη συνοδεία του, θα ξεκινήσει από τον Πεντάδρομο και θα φτάσει στην Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου, όπου στις 6 μ.μ. θα φωταγωγηθεί το δέντρο.

Για 4 ώρες, 5.00 μ.μ.– 9.00 μ.μ., θα στηθεί στην πλατεία Χριστουγεννιάτικο Παιδικό Εργαστήρι Τέχνης και Χειροτεχνίας, ενώ από τις 6.30 μ.μ. τα παιδιά θα επισκέπτονται τον Άγιο Βασίλη στο εργαστήρι του και θα παίρνουν δώρα.

Στον χώρο θα διασκεδάζει το κοινό με τα κόλπα του ο ταχυδακτυλουργός και ζογκλέρ, οι ξυλοπόδαροι και χαρούμενες, χριστουγεννιάτικες μασκότ.

 

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.