Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2018

Christmas on the sea 2018 @ Μαρίνα Λεμεσού


Η γιορτινή σεζόν πλησιάζει και η Μαρίνα Λεμεσού ετοιμάζεται να υποδεχτεί με λαμπρότητα τα φετινά Χριστούγεννα, με την τελετή φωταγώγησης να σηματοδοτεί την έναρξη της περιόδου αυτής.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει, επίσης, πληθώρα διασκεδαστικών δραστηριοτήτων, με ένα διαδραστικό εικαστικό εργαστήρι για παιδιά το απόγευμα, από το κέντρο τεχνών IPH House of Arts, ενώ τη βραδιά θα «ντύσει» μουσικά η χορωδία Σπύρου Καψάσκη, με κάλαντα και γιορτινά τραγούδια που θα παρασύρουν μικρούς και μεγάλους στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Από την εκδήλωση δεν θα λείπει, φυσικά, ο Άγιος Βασίλης, ο οποίος θα μοιράσει τα δώρα και την αγάπη του στα παιδιά, κηρύττοντας και επισήμως την έναρξη της γιορτινής περιόδου στη Μαρίνα Λεμεσού.

Μέσω της υπαίθριας χριστουγεννιάτικης αγοράς, όπου θα διατίθενται προς πώληση κάθε λογής χειροποίητα αντικείμενα και εδέσματα, το κοινό θα μπορεί να στηρίξει το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Funraising.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.