A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
evel limassol
Επίσημοι Συνεργάτες

VIDEO: Τα pancakes με μαλλί της γριάς είναι ο νέος πειρασμός που θα εντυπωσιάσει τη Λεμεσό!

Είδες και γεύτηκες κάθε είδους pancakes: με σοκολάτα, με παγωτό, με κρέμα, με σιρόπι, με φρούτα, με ξηρούς καρπούς, με… , με… Τα pancakes με μαλλί της γριάς, ίσως να μην τα περίμενες. Ίσως, όμως, να ευχήθηκες να το σκεφτεί κάποιος επιτέλους και να σου τα φέρει στο πιάτο.

Αν το δεύτερο ισχύει, τότε να ξέρεις ότι η ευχή σου έπιασε (επομένως, ό,τι κι αν έκανες εκείνη τη στιγμή, φρόντισε να το ξανακάνεις στην επόμενη κλήρωση του τζόκερ). Μέχρι να κερδίσεις το τζόκερ, όμως, μπορείς να νιώσεις στιγμές απόλυτης ευχαρίστησης, απολαμβάνοντας τη νέα προσθήκη στο μενού του Estrella Limassol. Το πιάτο — πειρασμός ετοιμάζεται με την ξεχωριστή ζύμη για pancakes, πάνω στην οποία απλώνεται μια πλούσια στρώση σοκολάτας, με τη μπάλα από μυρωδάτο μαλλί της γριάς πάνω από αυτό και το σιρόπι να προτείνεται ως ιδανικό τελείωμα.

Το νέο μενού του Estrella Limassol ετοιμάστηκε για να φέρει ταιριάξει ιδανικά με την εποχή, προτείνοντας νέους, πρωτότυπους συνδυασμούς γεύσεων και αρωμάτων. Οι συνταγές ετοιμάζονται εδώ και καιρό από τους σεφ στην Ελλάδα, ώστε ο Δεκέμβριος του 2017 να αποτελεί μήνας ανανέωσης για τις ενδιαφέρουσες επιλογές που ήδη προσφέρει η αλυσίδα all-day brunch εστιατορίων σε Ελλάδα και Κύπρο.

Βρες περισσότερες πληροφορίες για το Estrella Limassol εδώ.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;