Άλλα

Σάββατο, 24 Φεβουαρίου 2018

The Great Swap: Fancy Girls Dresscrossing Limassol @ Tapper


Ένας νέος χώρος στο ιστορικό κέντρο της πόλης, το cafe — bar Tapper, φιλοξενεί μια διαφορετική, Σαββατιάτικη συνάντηση, με όμορφες εκπλήξεις και ευκαιρίες για ευφάνταστα και δημιουργικά ψώνια.

Η ομάδα FGDL (Fancy Girls Dresscrossing Limassol) διοργανώνει μια μεγάλη ανταλλαγή ρούχων, παπουτσιών, αξεσουάρ, ώστε να αφήσεις ό,τι δε χωράει πλέον στην ντουλάπα σου και να ανανεώσεις το στυλ σου με νέο υλικό. 

Στην εκδήλωση αυτή, άντρες και γυναίκες, θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν, αλλά και να δώσουν, κάθε λογής είδη ένδυσης, ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας θα υπάρχει και vintage παζαράκι, μουσική από Dj, δροσιστικά ποτά και ροφήματα.

Βρες περισσότερες πληροφορίες για το cafe — bar Tapper εδώ.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.