A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
evel limassol
Επίσημοι Συνεργάτες

Θαλασσινές σπηλιές στη Λεμεσό

Η Λεμεσός έχει τις δικές της θαλασσινές σπηλιές. Δε θα μπορούσε να είναι αλλιώς, αφού τα κύματα συναντούν στις ακτές του νησιού πετρώματα που εύκολα λαξεύονται, με τη δύναμη που χτυπά πάνω τους το νερό.

Οι θαλασσινές σπηλιές, που μπορεί να επισκεφθεί κάποιος, εφόσον είναι αποφασισμένος για εξερεύνηση και όχι απλώς ηλιοθεραπεία και παιχνίδι με το νερό, βρίσκονται στο δυτικό άκρο της παραλίας του Αγίου Ερμογένη, στο Κούριο. Η παραλία έκτασης 1 χιλιομέτρου έχει πολλούς και τακτικούς επισκέπτες, αλλά οι πλείστοι παραμένουν στο κέντρο του κόλπου, με αποτέλεσμα οι σπηλιές να παραμένουν ανεξερεύνητος θησαυρός.

Η Maryna, που έχει τρέλα με την ελεύθερη κατάδυση, επισκέφθηκε την παραλία του Κουρίου στο πλαίσιο ενός ταξιδιού αφιερωμένου στις θαλασσινές σπηλιές και έμεινε ενθουσιασμένη από την εμπειρία αυτή. Αυτό αποδεικνύουν και οι εξαιρετικές φωτογραφίες με στιγμιότυπα από τις καταδύσεις της. Ακόμα κι αν δεν είναι επιδίωξη όλων η ελεύθερη κατάδυση, αλλά αγαπούν την επαφή με τη θάλασσα και θέλουν συνέχεια να ανακαλύπτουν νέες και όμορφες τοποθεσίες, μια επίσκεψη θα την ευχαριστηθούν σίγουρα.

Άλλωστε, η παραλία αυτή έχει πολλές χάρες και επιλογές. Δες περισσότερα για την παραλία εδώ.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;