14283

Τα τρικολόρε σάντουιτς χορταίνουν και το μάτι και το στομάχι!

19/12/2017
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Συνήθως, όταν θα αποφασίσεις για το σνακ που θα σου κόψει την πείνα μέσα στη μέρα – είτε είναι πρωί, μεσημέρι ή βράδυ – κριτήριο είναι το περιεχόμενό του. Στην περίπτωση των πολύχρωμων σάντουιτς, όμως, η ίδια η εμφάνισή τους αποτελεί κριτήριο επιλογής (ιδίως από τη στιγμή που το περιεχόμενο είναι ιδιαίτερα πλούσιο και γευστικό για όλα τα χρώματα).

Πέρα από το περιεχόμενο που γεμίζει το στομάχι, όμως, η εικόνα αυτών των σάντουιτς χορταίνει και το μάτι, ενώ σίγουρα σου φτιάχνει τη διάθεση, προσφέροντας αναπάντεχη ποικιλία στο καθημερινό σνακ. Όσο για το αποτέλεσμα, εκτός από την ιδιαίτερη γεύση, το κάθε ξεχωριστό χρώμα έχει και ένα επιπλέον ευεργετικό χαρακτηριστικό, αφού το πράσινο μοσχοβολάει πέστο με βασιλικό, το κόκκινο έχει τη γλύκα του χυμού παντζαριού, από τον οποίο παίρνει και το χρώμα του, και το μαύρο περιέχει ενεργό άνθρακα, ένα συστατικό που βοηθά στην πέψη και αποτοξινώνει τον οργανισμό.

Ολόφρεσκα, φτιαγμένα μόλις λίγες ώρες πριν τα δοκιμάσεις, με σπιτική φροντίδα, τα τρικολόρε σάντουιτς τα βρίσκεις όλα καθημερινά στο The Hub Café στη Λεωφόρο Μακαρίου. Έχεις την επιλογή να καθίσεις και να τα απολαύσεις εκεί, ζεστά ή κρύα, ή να τα πάρεις μαζί σου σε ειδική συσκευασία, ενώ συνοδεύονται και με chips, για να συμπληρώσεις το ιδιαίτερα χορταστικό αυτό γεύμα.

Βρες περισσότερες πληροφορίες για το The Hub Café εδώ.

swipe gallery