Άλλα

Τεταρτη, 11 Ιουλίου 2018

Summer vegan cooking workshop @ Oliver's


Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και ένα εστιατόριο με ιδιαίτερα δημιουργικές ιδέες στο ιστορικό κέντρο της πόλης, προτείνει μερικές καλοκαιρινές συνταγές για να δροσιστείς την εποχή αυτή.

Στήνοντας ένα εργαστήρι μαγειρικής, το Oliver's (το εστιατόριο με κουζίνα εμπνευσμένη από την Ουγγαρία και την κεντρική Ευρώπη) σε καθοδηγεί βήμα - βήμα για να ετοιμάσεις:
1 σαλάτα κουσκούς με cashews dressing
1 σαλάτα veggie με vegan mayo
1 choco smoothie
1 παγωτό σοκολάτας

Πληροφορίες για τις συνταγές: 99 582 231 (Ζωή Καβαλτζή)
Πληροφορίες για το εστιατόριο θα βρεις εδώ.
Κόστος: €15

Μετά το μαγείρεμα ακολουθεί τραπέζι με όλα όσα έχουν ετοιμαστεί κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου, μέσα σε ευχάριστο κλίμα.
Για να κρατήσετε θέση, μπορείτε να συμπληρώσετε τη σχετική φόρμα (στον σύνδεσμο για περισσότερες πληροφορίες) με τα στοιχεία σας μέχρι την Τρίτη 10 Ιουλίου.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.